Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Italie Zuid Groene Reisgids Michelin

€ 22,99

De Groene gids Zuid-ItaliŽ van Michelin is een degelijke Nederlandstalige reisgids van maar liefst 549 pagina's voor het Zuiden van ItaliŽ vanaf Rome tot aan het puntjes van de hak een de neus van de laars. Lazio, Abruzzen, Molise, Napels, Campania,† ApuliŽ, Basilicata en CalabriŽ vallen binnen het bestek van deze reisgids. Er is een uitgebreide inleiding op het zuiden van ItaliŽ met historische, geografische en culturele achtergrondinformatie. Daarna worden plaatsen en bezienswaardigheden regio voor regio beschreven. Met het sterrensysteem kunt u bepalen of u de hoogtepunten uitkiest of ook de diepte ingaat. Er staan veel stadswandelingen is en ook wat natuurwandelingen. Rondritten per auto worden ook beschreven met goed kaartjes.† Bij ieder hoofdstuk is een adresboek met adressen en sfeerbeschrijvingen van hotels en restaurants. Ook is er veel aandacht voor de voorbereiding†op een reis naar Zuid-Italie. Met veel kaarten en plattegronden en ook foto's. Deze gids is zowel geschikt voor mensen die een georganiseerde reis naar Zuid-ItaliŽ maken als voor mensen die op eigen houtje met de auto reizen. Michelin Groene Gids Zuid-ItaliŽ; Rome, Napels, Reggio di Calabria, Nederlandstalig,†(juli 2017)


reisgids, reisgidsen†Italie, Zuid-talie,† Lazio, Abruzzen, Molise, Napels, CampaniŽ,† Apulie, Basilicata, Calabrie, Michelin gids, Michelingids, guide Michelin, Groene Michelingidsen,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Italie Zuid Groene Reisgids Michelin
  • ISBN: 9789401431163
  • Uitgever: Michelin Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart