Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Istria Bradt Travel Guide Istrie reisgids

€ 19,50

Istria van Bradt is een uitstekende en uitgebreide reisgids voor IstriŽ, het schiereiland in het noorden van KroatiŽ. Het is een pareltje in de Adriatische Zee met een rijke cultuur en volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen (bijvoorbeeld over het voormalig spoortraject de Parenzana railway) en duiken. De Romeinse ruines van Pula, de voetstappen van dinosaurussen in het Brijuni National Park, heetwaterbronnen en kartsteengrotten in Capodistria, talloze middeleeuwse kastelen, wijngaarden, Venetiaanse villa's aan de kust bij†Rovinj en Koper, bijzondere oude stadjes op de heuveltoppen zoals Mutuvun en Buzet, kortom, er is ontzettend veel te doen en te zien. Een aangenaam klimaat, een heerlijke keuken en diverse kleurrijke festivals maken Istrie tot een aangename en veelzijdige vakantiebestemming. De Bradt is een uitgebreide Engelstalige reisgids die goed is in achtergronden en cultuur, de beschrijving van alle plaatsen en natuurgebieden, activiteiten, bezienswaardigheden en de praktische reisinformatie van openbaar vervoer tot de adressen van diverse soorten van accommodatie en restaurants. Bradt Travel Guide Istria, Engelstalig, (mei 2017)

Klik hier voor meer over†KroatiŽ

Istria, reisgidsen Kroatie, travel guides Croatia, Istria, Rijeka, Adriatic, Croatian coast, IstrieReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Istria Bradt Travel Guide Istrie reisgids
  • ISBN: 9781784770457
  • Schrijver: Thammy Evans & Rudolf Abraham
  • Uitgever: Bradt Travel Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart