Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Irak Bagdad Kurdistan reisgids Bradt

€ 24,50

De Bradt travel guide Iraq is een uitgebreide, culturele en praktische reisgids voor Irak en Irakees Koerdistan. Irak is momenteel niet bepaald een populair vakantieland, maar deze reisgids kan van nut zijn voor mensen die voor hun werk in Bagdad of elders in Irak zijn. En, zoals uit deze reisgids blijkt, zijn er toch plekken die wel open zijn voor de avontuurlijke toeristische reiziger zoals Koerdistan's hoofdstad Erbil, s' werelds oudste bewoonde stad, en de graven van Kerbala, Najaf en Kufa. Ook de ruines van diverse Mesopotamische steden kunnen bezocht worden. Irak is een land met een zeer oude en rijke cultuur die ook zeker de leunstoelreiziger kan aanspreken. Deze reisgids bevat gedetailleerde informatie over de geschiedenis en tradities en het geeft een heldere uitleg over de ontwikkelingen van de laatste jaren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de veiligheidsaspecten voor wie naar Irak afreist. Het moet gezegd; het is weer uitgeverij Bradt die het aandurft om van een voor toerisme momenteel onpopulair land een reisgids uit te brengen. Bradt travel guide Iraq - the ancient sites & Iraqi Kurdistan, Engelstalig, (september 2015)


Irak, Iraq, Baghdad, Babylon, Kerbala, Kurdistan, Koerdistan, Halabja, Querna, Basra, Ur, moerasarabieren, Suleimaniyah, Erbil, Rawanduz, Lalish, Yezidi Valley, Mesopotamie, Mesopotamia, Babylonische, Bagdad, Bagdad, Midden-Oosten,†AziŽ, Azie, Middle East, Asia, travel guides, politics, history, armchair travellers, literature, reisgidsen,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Irak Bagdad Kurdistan reisgids Bradt
  • ISBN: 9781841624884
  • Schrijver: Geoff Hann Karen Dabrowska Tina Townsend-Greaves
  • Subtitle: The ancient sites and Iraqi Kurdistan
  • Uitgever: Bradt
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart