Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Insight Guide Zuid-Afrika Nederlandstalig

€ 25,90

Een goede reisgids voor Zuid-Afrika is de Insight Guide Zuid Afrika. Deze reisgids is Nederlandstalig en is zeker geschikt als u zich wilt inlezen voor een reis naar Zuid-Afrika. De Insight Guide besteedt veel aandacht aan de roerige geschiedenis en†aan de†hedendaagse samenleving van Zuid-Afrika. De gids besteedt aandacht aan de bevolking, de muziek, de kunst en keuken.††En uiteraard ook aan de natuur, de†fauna en de flora. In het gedeelte 'Reizen†door Zuid-Afrika' worden de verschillende regio's en bezienswaardigheden beschreven. U reist o.a. naar Kaapstad en Johannesburg, over de Tuinenroute en de Drakensbergen. De natuur-en wildparken worden in aparte hoofdstukken†zoals het Kruger Park, Kgalagadi, en Sabi Sand. U rijdt de Panoramaroute, gaat walvissen kijken, een wijnroute doen of de bloemen van Namaqualand bekijken. Kortom, alles komt aan bod in deze veelzijdige reisgids. Een praktisch hoofdstuk achterin bevat voorbereidingstips, reisinformatie en adressen van hotels, bed & breakfast,†lodges en camps. Met mooie kleurenfoto's en heldere kaarten. Insight Guide Zuid-Afrika, (2019)

Klik hier voor meer over†Zuid-Afrika

Klik hier voor meer over Zuidelijk-Afrika
klik op de bovenbalk op Vrij Zoeken en typ een specifieker zoekopdracht
of zoek op land (via bovenbalk)

reisgids, reisgidsen, Zuid-Afrika , Zuidelijk-Afrika, zuidelijk Afrika, Insight guidesReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Insight Guide Zuid-Afrika Nederlandstalig
  • ISBN: 9789066554771
  • Uitgever: Cambium
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart