Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Insight Guide Rajasthan Engelstalig

€ 26,95

De Insight Guide Rajasthan is een schitterende reisgids die zeker inspireert om op reis te gaan naar Rajasthan. Rajasthan is met haar boeiende geschiedenis en de vele forten en paleizen die daar nog het bewijs van zijn, dan ook een fascinerend deel van India. Ook de kamelenmarkt van Pushkar, bazaars van de rose stad Jaipur, de vele bijzondere (Jain) tempels en de bijzondere natuurgebieden zoals die van Ranthambore waar nog tijgers te spotten zijn, maken een bezoek aan Rajasthan de moeite waard. Tenslotte is Rajasthan ook gezegend met een flink aantal heritage hotels, waar u kunt slapen als een prins en prinses. De Insight Guide geeft uitstekende achtergrondinformatie over de geschiedenis en cultuur, waarna alle bezienswaardige plaatsen die u er kunt bekijken aan bod komen. De praktische reisinformatie staat achterin het boek. Hier leest u over vervoer, accommodatie en andere praktische zaken. De Insight Guide Rajasthan is een kleurrijke reisgids met prachtige foto's en handige kaarten. Insight Guide Rajasthan, Engelstalig, (septembr 2017)


reisgids, reisgidsen Rajasthan, travel guide Rajasthan, India, Western India, †Noord-India, Noordwest India, Northwest, Jaipur, Bharatpur, Deeg, Dholpur, Alwar, Shekhawati, Ajmer, Pushkar, Kota, Udaipur, Chittaurgarh, Mount Abu, Jodhpur, Bikaner, Jaisalmer, camel fair, Bundi, foten Meherangarh fort, Ranakpur temples, Chittaurgarh fort, Keoladeo National Park, Sariska, Darrah natuurpark, Asia, AziŽ,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Insight Guide Rajasthan Engelstalig
  • ISBN: 9781786716156
  • Uitgever: Insight Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart