Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Insight Guide Costa Rica Nederlandstalig

€ 25,90

Deze Insight Guide is een uitgebreide en aantrekkelijke Nederlandstalige reisgids voor Costa Rica. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis van de precolombiaanse tijd, de Spaanse verovering en de onafhankelijkheid, over de verschillende bevolkingsgroepen en de karakteristieken van Costa Rica. De natuur met de vele nationale parken en de diverse actieve mogelijkheden om die natuur te beleven komen uitgebreid aan bod. En dan reist u mee door het land waar u begint in de hoofdstad San Jose. U komt door de Centrale Vallei van Costa Rica en aan de†Centraal-Pacifische kust. Via het†noorden†en het peninsula komt u aan de andere kust, de Caribische kust om tenslotte te eindigen in het zuiden. Deze reisgids bevat naast prettige beschrijvingen van achtergronden, cultuur, plaatsen en bezienswaardigheden ook praktische reisinformatie en adressen van hotels en restaurants. De gids is rijk geillustreerd met kleurenfoto's en met kaarten en plattegronden. De Insight Guide is een fijne reisgids om mee te beginnen met lezen ter voorbereiding op een mooie reis en eventueel om mee te nemen, als u een georganiseerde reis hebt geboekt. Insight Guide†Costa Rica Nederlandse editie, (september 2016)

reisgids, reisgidsen†Costa Rica, Midden-Amerika, Insight GuidesReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Insight Guide Costa Rica Nederlandstalig
  • ISBN: 9789066554566
  • Uitgever: Cambium
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart