Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Insight Guide Bali Lombok Nederlandstalig

€ 25,90

Een aantrekkelijke reisgids voor Bali en Lombok is de Insight Guide Bali Lombok. Een goede reisgids om uitgebreid te lezen over land en cultuur, geschiedenis en streken. Maar ook over wat u er kunt doen en wat u er kunt zien. Bali is een idyllisch eiland, weelderig groen en met indrukwekkende vulkanen en witte stranden. Ook cultureel is het een sprookje met de vele sierlijke tempels en de uitbundige tempelfeesten. Lombok is het naastgelegen eiland, minder bezocht maar ook rijk aan bossen, bergen en stranden. De Gili eilanden zijn vooral geliefd bij duikers en om te snorkelen. De Insight Guide is uitgevoerd met schitterende foto's en overzichtelijke kaarten en achterin is praktische reisinformatie opgenomen. Insight Guide Bali Lombok, Nederlandstalig, (2018)


Klik hier voor meer over†Bali

Persoonlijk hebben wij, Nasja en Harry Berg van Stanley & Livingstone nog het meest genoten van de sfeer in en rond Ubud. De vele tempels, het theater waar Balinese dansen worden uitgevoerd, de musea en de galeries en de vele gezellige eettentjes. Je kunt er eindeloos wandelen door de rijstvelden of op de fiets de buurt verkennen. Maar heel Bali is een sprookje!

reisgids, reisgidsen Bali Lombok, IndonesiŽ, Indonesie, Indonesische eilanden, AziŽ, Azie, Zuidoost-AziŽ, Ubud en omgeving,Gunung Batur, Tabanan, Gili eilanden, Gili-eilanden, Denpasar, Sanur, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Elephant Safari Park, Jatiluwih, Gunung Kawi, Penelokan, Rinjani NP, Gili Trawangan, Pulau Menjangan, duiken, Tulamben, Taman Burung, Taman Tirtagangga, Kuta beach, Pemuteran, Nipah, Selong Blanak, Gunung†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Insight Guide Bali Lombok Nederlandstalig
  • ISBN: 9789066554733
  • Uitgever: Cambium
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart