Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Het langste natuurpad van Nederland

€ 15,00

Het langste natuurpad van Nederland is een mooi verzorgde wandelgids met de routebeschrijving van een lange wandelroute van Delfzijl naar Goirle in 32 etappes. De route is 459 km lang en de natuur is het thema. Op de linkerpagina staat bij iedere etappe een topografische kaart waarop de wandelroute staat ingetekend en op de tegenoverliggende pagina vindt u de routebeschrijving en, in de kantlijn, steeds de beschrijving van een dier, plant, boom, insect, landgoed of natuurgebied, relevant voor die etappe. De dagetappes zijn gemiddeld zo'n 15 km per dag en zo wandelt u dwars door Nederland van de rand van de provincie Groningen, via Drenthe, Overijssel en Gelderland naar de Belgische grens in Noord-Brabant over zo veel mogelijk onverharde wandelpaden. Doel is al lopend over stille zandpaden en landweggetjes naar de natuur te kijken. De 136 natuurhotspots op de route laten de plekken zien waar bijzondere dieren of planten leven, of waar interessant landschap is te zien. Bij iedere etappe staat vermeld hoe u met de auto en openbaar vervoer het startpunt kunt bereiken (en weer terugkomt van het eindpunt). Ook de horeca en soms een herberg wordt genoemd. Het langste natuurpad van Nederland, Nederlandstalig, (februari 2017)


wandelroute, lange afstandswandelpad, dagwandelingen, meerdaagse wandeltocht, wandeltrektocht, lijnwandelingen, doorlopende route, wandelen, wandelroutes, wandelvakantie, dagtochten, te voet, Nederland, the Netherlands, wandelgids, vogels, vlinders, bloemen, bomen, rivieren, bossen, heide, natuurgebieden,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Het langste natuurpad van Nederland
  • ISBN: 9789059567009
  • Subtitle: 459 km wandelen over onverharde en trage wegen
  • Uitgever: Schuyt & Co
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart