Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Hart van Engeland fietssroute Harwich Cornwall

Deze fietsgids biedt de routebeschrijving van een interessante meerdaagse fietsroute in Engeland van Harwich naar het uiterste puntje van Cornwall; Land's End. †De gids bevat alle benodigde informatie met fietskaarten per traject, hoogteprofielen, van dag tot dag beschrijvingen, overnachtingsmogelijkheden op de route (campings, jeugdherbergen en bed & breakfast) en de beschrijving van bezienswaardigheden onderweg. De fietsroute is 981 km lang en voert over rustige wegen en fietspaden. Het is een mooie en bijzonder afwisselende route door het 'kloppend hart' van Engeland. Niet alleen natuur, maar ook de rijke historie en cultuur van Engeland passeren de revue. U fietst bijvoorbeeld dwars door Londen (over fietspaden), door Bath en Bristol en langs Windsor Castle, Stonehenge en Cheddar Gorge. U gaat over jaagpaden langs de Theems en het Avon & Kennet Kanaal en een stuk over de voormalige spoorbaan van de Tarka Trail. U fietst ook door het Exmoor Nationaal Park en langs de ongerepte kusten van Cornwall. Echte klims worden zoveel mogelijk vermeden. Toch is het een route voor geoefende fietsers en het laatste stuk door Exmoor, Devon en Cornwall behoorlijk zwaar. U kunt de route eerder stoppen als u dit klimwerk wilt vermijden. U vindt exacte informatie over de moeilijkheidsgraad van de verschillende trajecten in de gids, evenals de mogelijkheden om de route te beeindigen. Verder is er uitvoerige informatie over uitrusting en voorbereiding, vervoer met de fiets, beste reistijd en andere praktische fietsinformatie. De route is een kant op beschreven namelijk van Harwich (veerboot) naar Lands End. Het hart van Engeland fietsroute, (februari 2011)

niet meer leverbaar

overzicht van de route van 981 kilometer:

fietsen Engeland

fietsen in Engeland, fietsvakantie, fietsroute, fietstocht, lange afstand fietsroute, Essex, Londen, Berkshire, Wiltshire, Avon, Somerset, Exmoor, Devon, Cornwall, Zuid-Engeland, Groot-Brittannie, Groot-BrittanniŽ,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: niet meer leverbaar
  • Hart van Engeland fietssroute Harwich Cornwall
  • ISBN: 9789064556470
  • Schrijver: Eric van der Horst
  • Subtitle: Zorgeloos fietsen van Harwich naar Lands End (Cornwall)
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart