Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Hanzestedenpad

Het Hanzestedenpad†- van Doesburg naar Kampen wandelen langs de IJssel. Het lange afstandswandelpad het Hanzestedenpad volgt de sterk meanderende IJsseloever in al haar veelzijdigheid. Zo loopt de wandelaar op het ene moment over hoge rivierdijken met imponerende vergezichten, op het andere ogenblik struint hij door robuuste rietpartijen of schrale graslanden met grote grazers. Af en toe voert de route iets dieper de vallei in door bosrijke landgoederen en langs deftige havezaten. Onmiskenbaar is het machtige voorkomen van de Hanzesteden die tijdens deze tocht worden gepasseerd.†Het zijn†Doesburg, Zutphen, Deventer, Zwolle en Kampen. De historische rijkdom van deze oude handelscentra zorgt voor een flinke dosis avontuur, cultuur en gezelligheid. Kortom: het Hanzestedenpad heeft alle ingrediŽnten voor een onvergetelijke wandelbelevenis. Deze wandelgids bevat gedetailleerde topografische wandelkaarten waarop de route staat ingetekend en†de†uitvoerige routebeschrijving. Ook vindt u†in deze wandelgids cultuur-historische informatie over de streek en praktische informatie over bus en treinvervoer.†Naast het Hanzestedenpad zelf staan in deze wandelgids ook tien extra dagtochten in het†Ysselgebied. LAW wandelgids Hanzestedenpad, (2014)

Tijdelijk niet leverbaar. Nieuwe editie verwacht mei 2020.

De totale lengte van de route is†122 km. De dagwandelingen zijn in twee†richtingen beschreven en†bewegwijzerd met een rood/gele markering. Groot pluspunt voor de gehele route is de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Zo telt de gids maar liefst elf NS-stations en zijn er goede busverbindingen.

Hier het overzicht van het lange afstand wandel pad (LAW) HanzestedenpadHier het overzicht van de extra dagwandelingen bij het Hanzestedenpad langs de IJssel


De dagwandelingen bij het Hanzestedenpad in de buurt van de IJssel

Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen

Deze route is onderdeel van de LAW's.

wandelen door Nederland, Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelroute, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking, wandelen, LAW Wandelplatform, wandelnet, wandelnetwerk, wandelroutes, dagtochten,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Hanzestedenpad
  • ISBN: 9789071068928
  • Subtitle: Wandelen langs de IJssel
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart