Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Hanzeroute fietsen deel 2 Van Lubeck naar Brandenburg

€ 20,50

Dit deel van de Hanzeroute is de fietsroute van Lübeck naar Brandenburg (of Berlijn). Het is een cultuur-historische route langs middeleeuwse Hanzesteden en door prachtige natuurgebieden in het noorden en oosten van Duitsland. In de ringband wordt de route uitvoerig beschreven en op kaarten staat de route ingetekend. De fietsgids bevat ook hoogteprofielen en adressen voor overnachtingsmogelijkheden. Dit traject gaat over de steilkusten en langs de stranden van de Oostzee, over het eiland Rügen en dwars door het bosrijke eiland üsedom. Met een grote bocht om Berlijn voert de route door twee stroomgebieden van de Spree en de Havel en eindigt in Hanzestad Brandenburg. Er zijn verschillende mogelijkheden opgenomen om Berlijn te bezoeken. Wilt u fietsen in Duitsland, dan is de hanzesteden fietsroute een aantrekkelijke suggestie voor een fietsvakantie. Hanzefietsroute, (2017)

De Hanzeroute is een cultuur-historische fietsroute langs middeleeuwse Hanzesteden en door prachtige natuurgebieden in Nederland en Duitsland. De route bestaat u drie delen, beschreven in drie routegidsen waarmee u in totaal een  rondroute van ruim 3000 km kunt fietsen.

Lengte:
Hanzefietsroute deel 1: Zaltbommel - Lubeck 1000 km
Hanzeroute deel 2: Lubeck - Brandenburg 1000 km
Hanzefietsroute deel 3 Brandenburg - Zaltbommel  1100 km

Hanzefietsroute Hanze fietsroute

U ziet hier op de kaart de hele Hanzefietsroute deel 1, 2 en 3 De rondroute begint in Zaltbommel en gaat eerst bovenlangs en dan onderlangs over Brandenburg weer terug naar Zaltbommel.


Deel II van de Hanze fietsroute van Lubeck naar Brandenburg

Kom gerust eens bij ons in de winkel langs om de vele fietsroutes te bekijken voor een mooie fietsvakantie.

Hanzeroute fietsen, Recreatief Fietsen, Fietsen in Duitsland en Nederland, meerdaagse routes door Europa,  fietsvakantiewebwinkel,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Hanzeroute fietsen deel 2 Van Lubeck naar Brandenburg
  • ISBN: 9789077056295
  • Schrijver: Michael Wannet
  • Subtitle: Van Lübeck naar Brandenburg
  • Uitgever: Recreatief Fietsen
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart