Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Hanzefietsroute deel 3 Fietsen van Brandenburg naar Zaltbommel

€ 20,50

De Hanzefietsroute deel 3 gaat van Brandenburg naar Zaltbommel. Dit deel van de Hanze fietsroute brengt u weer terug naar huis. Een route van 1100 km door het midden van Duitsland, waar vele hanzesteden te bezoeken zijn. De fietsroute gaat over rustige wegen door verschillende natuurgebieden en wisselend landschap. De route gaat van het Brandenburger Wald, door het Seen-gebied naar het stroomgebied van de Elbe om daarna door het heuvelachtige Teutoburger Wald en het Sauerland om via het riviertje de Rur Nederland binnen te fietsen. In Nederland volgt de route de Nederlands-Duitse grens en de Maas, waarna hij bij Rossum de Waal bereikt. Langs de Kil gaat de route van Hurwenen naar Zaltbommel. De fietsroute is voor iedereen met een fiets met 10 of meer versnellingen te doen. In het Weserbergland, het Teutoburger Wald en het Sauerland†bevinden zich weliswaar een aantal beklimmingen, maar slechts eenmaal komt de route boven de 600 meter uit. Het is wel aan te raden om met wat bredere banden met een goed profiel te fietsen. U fietst over rustige wegen, veld-en boswegen en fietspaden. In deze fietsgids vindt u alle informatie om de route te fietsen met complete routebeschrijving en fietskaarten waarop de route staat ingetekend. Ook bevat deze fietsgids de adressen waar u kunt overnachten onderweg en beschrijft ze de bezienswaardige plaatsen die u onderweg aandoet.†Hanzefietsroute deel 3 Brandenburg-Zaltbommel (2017)

De Hanzestedenfietsroute is een cultuur-historische fietsroute langs middeleeuwse Hanzesteden en door prachtige natuurgebieden in Nederland en Duitsland. De route bestaat u drie delen, beschreven in drie routegidsen. Het is een rondroute van ruim 3000 km.

Lengte:
Hanzefietsroute deel 1: Zaltbommel - Lubeck 1000 km
Hanzefietsroute deel 2: Lubeck - Brandenburg 1000 km
Hanzefietsroute deel 3 Brandenburg - Zaltbommel† 1100 km

Hanzefietsroute Hanze fietsroute

U ziet hier op de kaart de hele Hanzefietsroute deel 1, 2 en 3 De rondroute begint in Zaltbommel en gaat eerst bovenlangs en dan onderlangs over Brandenburg weer terug naar Zaltbommel.

Kom gerust eens bij ons in de winkel langs om de vele fietsroutes te bekijken.

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Hanzefietsroute, Hanze fietsroute, Hanzesteden fietsroute, Fietsen in Duitsland en Nederland, meerdaagse routes door Europa, fietsvakantie, Recreatief Fietsen,



Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Hanzefietsroute deel 3 Fietsen van Brandenburg naar Zaltbommel
  • ISBN: 9789077056257
  • Schrijver: Michael Wannet
  • Uitgever: Recreatief Fietsen
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart