Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Guide to the Most Beautiful Villages of France

€ 24,95

Frankrijk is en blijft een fantastisch vakantieland. Dat komt ook doordat er overal in Frankrijk schitterende historische dorpen zijn. De meeste reisgidsen over Frankrijk gaan over een specifiek gebied, maar als u nu eens de mooie dorpen als thema neemt, dan wordt uw vakantie verrassend anders. Deze reisgids beschrijft de 155 meest pittoreske Franse dorpen van Frankrijk gekozen op schoonheid, authenticiteit en cultureel erfgoed. Ze zijn geselecteerd door de Association Les Plus Beaux Villages de France. Het fijne van dit aantrekkelijke boek is dat het een praktische reisgids is. De dorpen zijn in vier hoofdstukken verdeeld; steeds een kwart van Frankrijk. Daarbij wordt ieder dorp uitgebreid beschreven. De geschiedenis en bezienswaardigheden, de agenda van evenementen zoals festivals en markten, de lokale specialiteiten, sportieve mogelijkheden, bezienswaardigheden in de buurt en adressen van restaurants. Ook staan adressen van overnachtingsmogelijkheden in hotels, herbergen, bed & breakfast, ( chambres d' hotes), gites, gastenverblijven, appartementen en campings vermeld in de gids. Ook staat er steeds een handig kaartje bij met de informatie over de bereikbaarheid en aanrijroute, een een paar schitterende kleurenfoto's. The Most Beautifull Villages of France, Engelstalig, (2016)


Frankrijk, France, travel guides, routes, historische plaatsen, landelijk, reisgidsen, routegidsen, op reis door Frankrijk, rondtrekken, dorpjes, stadjes, places, waarheen te gaan in Frankrijk?


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Guide to the Most Beautiful Villages of France
  • ISBN: 9782080202666
  • Subtitle: The Official Guide to Most Beautiful Villages of France
  • Uitgever: Flammarion
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart