Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Grote Rivierenpad LAW Wandelgids

€ 20,45

Het Grote Rivierenpad loopt van Hoek van Holland naar Kleef en is 282 km lang. Dit langeafstandswandelpad volgt de grote rivieren de Nieuwe Waterweg, de Oude Maas, de Lek, de Linge en de Waal. U wandelt langs bedrijvige havens, over kades en dijken, terwijl kolossale schepen statig voorbij schuiven. Maar deze LAW wandelgids laat zich ook inspireren door het Verkade-album 'Onze Groote Rivieren' van Jac. P. Thijsse. Te voet gaat u langs Maassluis en via Krimpen aan de Lek en Schoonhoven naar Leerdam. Dwars door de Betuwe gaat u richting Tiel en dan naar Nijmegen. Daarna komt u door het Reichswald en eindigt de route in Kleef waar†verder kunt wandelen op de E8. Twee extra routevarianten bij Rotterdam zijn in deze wandelgids opgenomen: het Erasmuspad dwars door de Maasstad en de variant Rottemeren om Rotterdam heen. LAW Wandelgids 6, Grote Rivierenpad in het voetspoor van Jac. P. Thijsse, Nederlandstalig, (augustus 2018)


Grote Rivierenpad:
Hoek van Holland - Kleve
Lengte 282 km

Grote Rivierenpad LAW Wandelgids

Het Grote Rivierenpad is een LAW-route; een lange-afstand-wandelpad

Deze wandelgids bevat alle informatie die nodig is om de route te lopen: uitvoerige routebeschrijving, topografische wandelkaarten waarop de route staat ingetekend en praktische informatie over voorzieningen onderweg en openbaar vervoer. Ook bevat de gids informatie over het landschap en bezienswaardigheden onderweg. U kunt kiezen in welke richting u de wandelroute†loopt, want hij is twee kanten op beschreven. U hoeft de route niet in zijn geheel te lopen.†U kunt er ook een stukje uit doen, van station naar station bijvoorbeeld. Dat is juist zo handig van de LAW wandelroutes. Loop zo lang u wilt en waar u wilt. De route is steeds goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen

†LAW, Oeverloperpad, Lingepad, de Linge, wandeling, bloesemroute, wandelen Nederland, Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelen door Nederland, wandelroute, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, LAW Wandelplatform, Nivon natuurvriendenhuizen, natuurvriendenhuis, E8, Nijmegen, Kleef,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Grote Rivierenpad LAW Wandelgids
  • ISBN: 9789492641038
  • Uitgever: LAW Wandelplatform
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart