Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Groene Valleien Fietsroute - fietsen in Belgie Noord-Frankrijk

€ 22,95

De Groene Valleien Fietsroute biedt de lange afstandfietser meerdere mogelijkheden voor†fietsroutes door Noord-Frankrijk, BelgiŽ, Luxemburg†en Duitsland. Ze zijn goed te combineren ook met andere bestaande fietsroutes zoals bijvoorbeeld met de LF1, (van Den Haag naar Boulogne-sur-Mer) of de Vlaanderen Fietsroute. Zo kan een fietsvakantie worden samengesteld van een of twee weken naar believen. De Groene Valleien Route die in deze fietsgids wordt† beschreven begint in Sluis en gaat door het vlakke Vlaanderen en het mooie en rustige Noord-Frankrijk totaan de Moezel in Luxemburg.†Vanaf Trier gaat de fietsroute via het Kyll-dal door de Eifel terug naar Roermond (LF3). De route volgt steeds dalletjes en riviertjes. Er moet op deze route weleens hard geklommen worden,†maar dat is nooit lang. Op verschillende punten op de†route is†een goede treinverbinding met fietsvervoer van en naar Nederland.†Deze fietsgids bevat de uitvoerige routebeschrijving, overnachtingsmogelijkheden onderweg, de benodigde kaarten met ingetekende route en informatie over de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden in de streken waar u doorheen fietst. De Groene Valleien Fietsroute, Pirola, (2016)

Fietsen van Sluis over Boulogne-sur-Mer en de Moezel naar Roermond

groene valleien fietsroute

Deze route is ook te combineren met de route door Normandie en Bretagne Tussen ansjovis en Anjou

fietsen door Europa met het fietsweb, fietsroutes FIS, Europafietsers,† Tournai, Arras, Chimay, Namur, Namen, Dinant, Charleville-Mezieres, Trier, Kyllburg, Gerolstein, Eifel, Duren, Ardennen, Zuid-Limburg, Picardie, Nord-pas-de-Calais, Vlaamse kust, Nieuwpoort, Brugge,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Groene Valleien Fietsroute - fietsen in Belgie Noord-Frankrijk
  • ISBN: 9789064557835
  • Schrijver: Robertien en Wouter Bazen
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart