Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Grenslandpad LAW wandelgids

€ 19,45

De wandelgids Grenslandpad beschrijft de hele route. Al wandelend over het lange afstandswandelpand van het Grenslandpad op de grens van Nederland met BelgiŽ ontmoet u allerlei cultuurhistorische en culinaire verrassingen. Deze wandelroute blijft over de hele lengte steeds in de buurt van de grillige grenslijn en steekt deze diverse malen over. Akkerland met weidse uitzichten en kreken omzoomd door rietkragen in Zeeuws-Vlaanderen worden in Zuid-Beveland gevolgd door bloemrijke populierendijken en eindeloze slikken en schorren langs de Wester- en Oosterschelde. De Brabantse Wal, halverwege de route, markeert op een abrupte manier de scheiding tussen zeeklei- en zandgebied. Zuid-Brabant wordt Bourgondischer en wordt gekenmerkt door een afwisseling van bosgebieden, beekdalen, heidevelden en agrarische enclaves. Het witte Limburgse dorpje Thorn vormt een mooi eind- (of beginpunt) van de route. In deze wandelgids wordt de wandelroute in detail beschreven en leest u over de bezienswaardigheden onderweg. Ieder traject wordt in beeld gebracht met topografische kaarten op een schaal van 1:25.000 waarop de route is ingetekend en waarbij de afstanden staan vermeld. U ziet ook waar de horecagelegenheden zijn en waar aansluiting is met openbaar vervoer.† Grenslandpad, LAW wandelgids 11, (2014)

Het Grenslandpad

Deze wandelroute begint in Sluis en eindigt in Thorn en is 372 kilometer lang.

Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen

Deze route is onderdeel van de LAW's.

Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelen door Nederland, wandelroutes, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking, Brabant, Limburg, boekje, wandelgidsen, routegids, topografische kaarten, wandelkaarten, gedetailleerde kaarten, Sluis, Goes, Bergen op Zoom, Breda, Valkenswaard, Thorn, Zeeuws-Vlaanderen, Zuid-Beveland, Zeeland, West-Brabant, Baronie van Breda, De Kempen, Limburg, Grensland pad, langs de grens,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Lopen langs de zuidgrens
  • Grenslandpad LAW wandelgids
  • ISBN: 9789071068911
  • Subtitle: Bourgondisch wandelen in Zuid-Nederland
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart