Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Graafschapspad LAW wandelgids

€ 15,45

Het Graafschapspad is een afwisselende cirkelvormige wandelroute in de Achterhoek. Een meerdaagse wandeling van 124 km lang van Zutphen via Lochem, Borculo, Doetinchem en Doesburg terug naar Zutphen. Kleine bosjes, landgoederen en Saksische boerderijen in de Achterhoek, in het westen de ruige uiterwaarden van de IJssel. Niet alleen de natuur scoort hoog. Ook de kastelen en oude stadjes als Zutphen en Doesburg maken deze voetreis tot een waar genoegen. Het Graafschapspad, streekpad 8, LAW, Wandelnet, (juli 2017)

De wandelroute van het Graafschapspad is 124 kilometer lang.

In deze dunne maar mooie wandelgids wordt de hele route tot in detail beschreven. Naast de routebeschrijving (in twee richtingen) per traject staat steeds de betreffende topografische kaart op een schaal van 1:25.000 waarop de route staat ingetekend. Steeds een deeltraject van een aantal kilometers. Zo kunt u precies zien hoe de route loopt en kunt u bepalen hoeveel kilometers u wilt lopen. Op de kaart ziet u ook waar horeca op de route is, en waar een bushalte is. In de kantlijn vindt u informatie over diverse wetenswaardigheden op de route. Een mooi verzorgd en overzichtelijk boekje met kleurenfoto's van wat u onderweg kunt zien.

Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen

Deze route is onderdeel van de LAW's.

wandelen door Nederland, Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelroute, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking, wandelen, boekje, routegids, wandelen, wandelgids, boekje, boek, LAW-wandelgidsen, wandelkaarten, topografische kaarten,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: rondje Achterhoek lopen
  • Graafschapspad LAW wandelgids
  • ISBN: 9789071068980
  • Subtitle: Wandelen in de Achterhoek
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart