Stanley & Livingstone
Voeg toe:

GR5A Rondje Vlaanderen wandelen

€ 24,95

De GR 5A wandelronde van Vlaanderen is een lange afstandswandelroute van 570 km die grofweg de grenzen van het vroegere graafschap Vlaanderen volgt. De wandelroute begint in Brugge, gaat eerst in oostelijke richting naar Overslag (84km), verder naar Kruibeke (88,9 km), van Kruibeke naar Aalst (64,7 km), van Aalst naar Avelgem (95,3) en dan Westouter (85,3 km). Dan van Westouter naar De Panne (60,9 km) en tenslotte langs de Belgische kust van De Panne via Nieuwpoort, Oostende en de Haan terug naar Brugge (90,5 km). Het is een afwisselende wandelroute waarbij het diverse natuurschoon van weids polderlandschap, majestueuze Scheldeoevers, de mysterieuze Denderstreek, de pittoreske Vlaamse Ardennen, de eigenzinnige Westhoek en de duinreservaten en brede stranden van de Noordzeekust elkaar opvolgen. Ondertussen passeert u charmante dorpjes, historische provinciesteden en fascinerend industrieel, cultureel en militair erfgoed. Door de vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de talrijke overnachtingsmogelijkheden op de route is deze wandelroute gemakkelijk op te delen in etappes naar ieders voorkeuren en mogelijkheden. Deze wandelgids geeft de complete routebeschrijving van de hele route in etappes. Naast de beschrijving per traject is steeds een topografische wandelkaart geplaatst waarop de route is ingetekend en waarbij bushaltes, overnachtingsplekken, picknickbanken en supermarkten staan aangegeven.† Het is een mooie overzichtelijke en verzorgde wandelgids met kaarten, foto's, praktische informatie en achtergrondinformatie. De route wordt in twee richtingen beschreven. GR 5A wandelronde van Vlaanderen, Grote Routepaden, Nederlandstalig, (maart 2018)
wandelroute, wandelronde, wandelroutes Vlaanderen, wandelingen, GR5A, GR 5 A, kustroute, lange afstandswandelpaden, Grote Routepaden, GR-paden, rood-wit gemarkeerde wandelpaden, meerdaagse wandeltochten, wandelvakantie, Noordzeekustroute, kustroute, wandelen langs kust, Belgische, Vlaamse, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Belgie, Belgie, walking Belgium, trekking Belgium, Flandres, Dendermonde, Antwerpen, Poperinge, Kemmel, rondje Vlaanderen, wandelen,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • GR5A Rondje Vlaanderen wandelen
  • ISBN: 9789492608031
  • Uitgever: Grote Routepaden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart