Stanley & Livingstone
Voeg toe:

GR5 van Bergen op Zoom - Maastricht door Vlaanderen

€ 24,95

Deze topogids beschrijft het traject van de wandelroute van de GR5 van Bergen op Zoom door Vlaanderen naar Maastricht en Eben-Emael. Deze wandelgids geeft de gedetailleerde routebeschrijving in twee richtingen, ondersteunt met topografische wandelkaarten waarop de route staat ingetekend. Dit traject is 246 km lang. U wandelt over vlakke paden en veldwegen door een afwisselend landschap. Bos en heide in de Antwerpse Kempen, langs de grote abdijen van Westmalle, Tongerlo, Averbode en Herkenrode. Waterpartijen in de Demerbroeken en De Wijers. Bossen in de Limburgse Hoge Kempen. U eindigt in de Maasvallei even voorbij Maastricht bij het historische fort van Eben-Emael aan de voet van de Ardennen.

De GR 5 is een een lange afstandswandelpad dat loopt van de Noordzee naar de Middellandse Zee; Begin dit langeafstandspad in Nederland†en loop naar de zon. Wilt u deze wandelroute lopen, dan is er voor ieder traject een wandelgids. Deze wandelgids beschrijft het deel dat door Vlaanderen gaat. De GR 5 is bewegwijzerd, maar het is toch buitengewoon handig om deze GR-wandelgids te hebben voor alle praktische informatie, de adressen van overnachtingsmogelijkheden op de route, de volledige routebeschrijving, de voorzieningen onderweg, achtergrondinformatie†en de topografische wandelkaarten in kleur. Topogids GR 5 Noordzee - Middellandse Zee, deel Vlaanderen, Nederlandstalig, (2017)


BelgiŽ, wandelen, wandelgids GR wandelroute GR5 Belgie, topoguide GR 5, langeafstandswandelroute, wandelroute, lopen, te voet, wandelvakantie,wandelpad, lange afstand,† wandelroute GR5, GR-wandelgids GR5, Topogids GR 5, Noordzee-Middellandse Zee, topogids GR5 Grote Routepaden, GR-paden Belgie, GR 5, lange-afstand wandelpad, routegidsen, Belgie,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • GR5 van Bergen op Zoom - Maastricht door Vlaanderen
  • ISBN: 9789492608017
  • Uitgever: Grote Routepaden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart