Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Franse GR's

Ook de Fransen hebben een mooi Lange afstandspadennetwerk, waaronder de beroemde GR5 naar de Middellandse Zee, de Tour du Mont Blanc en de GR 20 op Corsica. Om zo'n Grande Randonnee te kunnen lopen heeft u een GR gids of topoguide van de betreffende route nodig. De routebeschrijvingen zijn steeds in etappes ingedeeld, met symbolen worden de faciliteiten die ieder dorpje op de route biedt aangeduid, op topografische kaarten is de route ingetekend. Een lijst met adressen en telefoonnummers van overnachtingsmogelijkheden en info over openbaar vervoer staan ook in de GR boekjes. Heeft u moeite met het Frans? Bij aanschaf van de GR gids ontvangt u gratis een Stanley & Livingstone Franse wandelwoordenlijst.

Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste †Franse wandelgidsen.† Een wandelboekje met een gele rand zijn de dagwandelingen per streek.†Een wandelgids met†een rode rand is een lange afstands wandeling.

wandelen, wandelroutes, wandelroute, wandeling, wandelingen, wandelgids,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Franse GR's
  • Uitgever: FFRP
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Frans

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart