Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Frankrijk Franse Alpen Zuid Groene Gids Michelin

€ 22,99

De Groene Gids van Michelin voor de Franse Alpen Zuid is een uitgebreide reisgids in het Nederlands voor het gebied van de zuidelijke Franse Alpen. Deze reisgids beschrijft het gebied vanaf Briancon, de Ecrins, de Queyras, het Lac de Serre-Poncon, het dal van Ubaye, de Diois en Baronnies, de Haute-Provence en de Vooralpen bij Digne-les-Bains, de Gorge du Verdon, en de Alpen van de Mercantour. Natuurlijk behandelt de gids alle plaatsen en natuurparken in de zuidelijke Alpen. De Groene Michelingids is alfabetisch geordend en geschikt voor de automobilist. Maar de gids besteedt ook aandacht aan activiteiten als wandelen en vogels kijken. Een beoordelingssysteem met sterren†geeft de belangrijkheid van de bezienswaardige plaatsen en plekken aan. Nuttige reistips ter voorbereiding en een†behoorlijke hoeveelheid goede adressen van restaurants en hotels maken het gemakkelijk een aangename reis te hebben. Geografische, historische en culturele achtergrondinformatie vindt u in het inleidende hoofdstuk. De heldere cartografie van Michelin vindt u terug in op de kaartjes en plattegronden in de gids. Deze reisgids is Nederlandstalig. Groene Gids Franse Alpen Zuid; Hautes Alpes - Alpes-de-Hautes-Provence, Michelin Gids, Lannoo, 502 pagina's, (mei 2018)

U ziet hier op de kaart welk gebied in de Groene Gids Franse Alpen beschreven wordt.

Dit correspondeert met de volgende Michelin kaarten:

527 Provence, Alpes-Cote d' Azur

of

332 Drome, Vaucluse, 334 Alpes-de-Haute-Provence, Haute-Alpes, 341 Alpes-Maritimes


reisgids, reisgidsen Frankrijk, Michelingids, Groene Gids, groene reisgids, Alpes Maritimes, Mercantour, Gap, Crest, Briancon, Die, Durance, Buech, Devoluy, Vars, Champsaur, Barcelonette, De Route Napoleon, Castellane, Le Poet, Embrun, Valgaudemar, Mont-Dauphine, Guillestre, parc naturel regional du Queyras, Argentiere, Brianconnais, Verdon, Isola 2000, Sisteron, Groene michelingidsenReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Frankrijk Franse Alpen Zuid Groene Gids Michelin
  • ISBN: 9789401439534
  • Uitgever: Michelin Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart