Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Frankrijk Franse Alpen Noord Groene Gids Michelin

€ 25,99

De Groene Gids van Michelin voor de Franse Alpen Noord is een uitgebreide reisgids in het Nederlands voor het gebied van de noordelijke Franse Alpen. Deze reisgids beschrijft het gebied vanaf het meer van Geneve tot iets verder dan Grenoble en de Alpe d' Huez; De Savoie met de omgeving van Annecy, het massief de Aravis, Evian en de Chablais, de Mont-Blanc en Chamonix, Chambery, Aix-les-Bains, les Bauges en de Beaufortain, , de Tarentaise en de Vanoise, de Maurienne, , Grenoble, Chamrousse en de Chartreuse, de Vercors en de Trieves, de Oisans en de Ecrins. Natuurlijk behandelt de gids alle plaatsen en natuurparken in de zuidelijke Alpen. De Groene Michelingids is alfabetisch geordend en geschikt voor de automobilist. Maar de gids besteedt ook aandacht aan activiteiten als wandelen en vogels kijken. Een beoordelingssysteem met sterren†geeft de belangrijkheid van de bezienswaardige plaatsen en plekken aan. Nuttige reistips ter voorbereiding en een†behoorlijke hoeveelheid goede adressen van restaurants en hotels maken het gemakkelijk een aangename reis te hebben. Geografische, historische en culturele achtergrondinformatie vindt u in het inleidende hoofdstuk. De heldere cartografie van Michelin vindt u terug in op de kaartjes en plattegronden in de gids. Deze reisgids is Nederlandstalig. Groene Gids Franse Alpen Noord: Savoie - Mont Blanc - Dauphine, Michelin Gids, Lannoo, 622 pagina's, (2014)

U ziet hier op de kaart welk gebied in de Groene Gids Franse Alpen beschreven wordt.

Michelin kaartnummers met betrekking tot dit gebied zijn

523 Rhone-Alpes

of 328 Ain, Haute-Savoie, 333 Isere, Savoie

reisgids, reisgidsen Frankrijk, Michelingids, Groene Gids, groene reisgids, Ecrins, Vanoise, Vercors, Chamonix-Mont Blanc, massif, Chartreuse, Megeve, Allevard, la Grave, lac Laffrey, Grenoble, Bessans, Modane, Albertville, Beaufort, lac du Bourget, Samoens, Thonon-les-Bains, Rumilly, Evian-les-Bains, Annecy, Haute-Savoie, Route Napoleon, Corps tot Grenoble, Groene Michelingidsen, gids MichelinReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Frankrijk Franse Alpen Noord Groene Gids Michelin
  • ISBN: 9789401411714
  • Uitgever: Michelin Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart