Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Frankrijk Cote d Azur Monaco Michelin

€ 22,99

De Groene Michelingids Cote d'Azur is een uitgebreide reisgids voor het gebied helemaal in het zuidoosten van Frankrijk.†De reisgids beschrijft het kustgebied, de†Cote D 'Azur of 'Riviera'†van de plaats Bandol bij Toulon tot aan Menton aan de Frans-Italiaanse grens met o.a. Cannes, St. Rafael en St-Tropez, Hyeres, de Iles d'Or en het massif des Maures en Frejus en het Massif de l'Esterel. Ook het Nationaal Park de Mercantour in de Alps Maritime wordt in deze gids beschreven en de plaatsen Tende, Vence, Grasse, Draguignan en Brignoles meer in het binnenland. De Groene Michelingids is alfabetisch geordend en geschikt voor de automobilist. Een beoordelingssysteem met sterren†geeft de belangrijkheid van de bezienswaardige plaatsen en plekken aan. Nuttige reistips ter voorbereiding en een†behoorlijke hoeveelheid goede adressen van restaurants en hotels maken het gemakkelijk een aangename reis te hebben. Geografische, historische en culturele achtergrondinformatie vindt u in het inleidende hoofdstuk. De heldere cartografie van Michelin vindt u terug in op de kaartjes en plattegronden in de gids. Deze reisgids is Nederlandstalig. Groene Gids Cote d Azur; Nice, Cannes, Saint-Tropez, Monaco, Michelin Gids, Lannoo, (april 2016)

Bijbehorende Michelinkaarten zijn de nrs 340 Bouches-du-Rhone, Var en nr 341 Alpes-Maritimes van de gele streekkaarten of Michelin 527 Provence Cote d'Azur van de regionale kaarten.

Cote d'Azur Groene Gids van Michelin

reisgids, reisgidsen Frankrijk, Groene Michelingidsen, Route Napoleon, Golfe-Juan naar Val-Ferriere,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Frankrijk Cote d Azur Monaco Michelin
  • ISBN: 9789401431033
  • Uitgever: Michelin
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart