Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsroutes in het Peak District Cicerone

€ 18,95

Deze handzame, praktische en enthousiasmerende fietsroutegids beschrijft 20 dagtochten en een fietstocht van vijf dagen in het Peak District. Alle fietsroutes gaan over stille weggetjes en onverharde of half-verharde fietspaden en veelal door het National Park van het Peak District. Ze zijn afwisseld geschikt voor diverse typen banden (gravel/ hybride / racefietsen). De routes varieren in moeilijkheidsgraad van makkelijk tot gemiddeld naar zwaar. De lange fietsroute van vijf dagen is vrij pittig. De fietsroutes worden tot in detail beschreven en ook staan er goede fietskaartjes in de gids waarop de routes staan ingetekend en worden hoogteprofielen gegeven. De routes zijn goed bereikbaar vanaf Sheffield, Manchester, Huddersfield en Stoke-on-Trent. De fietstochten van een dag zijn gelegen in de buurt van Ashbourne, Matlock, Bakewell, Buxton en vele andere charmante plaatsjes in Derbyshire. Naast de routebeschrijvingen geeft de Cicerone Cycling Guide ook praktische informatie voor de fietser zoals de fietstechnieken en uitrusting, en informatie over zaken als beste reistijd, bereikbaarheid en accommodatie, alsmede informatie over de natuur, geschiedenis en cultuur van de streek. Cycling in the Peak District, 21 routes on lanes and tracks in and around the National Park, Cicerone, Engelstalig, (2017)
Peak District, Midden-Engeland, Centraal-Engeland, Engeland, Groot-Brittannie, England, Britain, cycling, fietsen, fietsvakantie, fietsroutes, meerdaagse fietsroute,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsroutes in het Peak District Cicerone
  • ISBN: 9781852848781
  • Schrijver: Chiz Dakin
  • Subtitle: 21 routes on lanes and tracks in and around the National Park
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart