Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsroutes in de Cotswolds

€ 17,95

Cycling in the Cotswolds is een fietsgids met 21 fietsroutes van een hele of halve dag in de Cotswolds plus een fietstocht van 200 km langs de hoogtepunten van de Cotswolds om vier dagen over te doen. De† Cotswolds is een gebied dat uitstekende mogelijkheden biedt om te fietsen. Het landschap is lieflijk en echt Engels en er is een heel netwerk aan rustige wegen en fietspaden door het platteland en langs kanalen. Ook zijn er off-road mogelijkheden voor de mountainbiker. De fietsroutes worden allemaal uitgebreid beschreven en zijn steeds voorzien van een hoogteprofiel en een kaartje waarop de route staat ingetekend. Ook praktische informatie wordt verschaft. De gids begint met een inleidend hoofdstuk waarin informatie wordt gegeven over de geschiedenis en cultuur van de streek, de geologie, de flora en fauna en allerlei praktische zaken als voorbereiding en bagage, openbaar vervoer, beste reistijd en accommodatie. Kleurenfoto's van fietsers al fietsend door de verschillende landschappen en over verschillende soorten paden laten zien wat u kunt verwachten. En wij moeten zeggen; daar krijg je zin van! De Cotswolds is het gebied net ten noorden van Bath en Bristol, net onder Stratford-upon-Avon en ten westen van Oxford. Cycling in the Cotswolds - half-and full day routes and a 200 km tour of the Cotswolds, Cicerone, Engelstalig, (2014)

Klik hier voor meer over de†Cotswolds

Cotswolds, Cotswold, Wichcombe, Shiptson-on-Stour, Stow-on-the-Wold, Cirencester, Fairford, Stroud, Malmesbury, Swindon, Worcester, Gloucestershire, Engeland, Zuid-Engeland, Engeland, Southern England, Groot-BrittanniŽ, England cycle tours, fietsvakantie, fietsen, fietstochten, op de fiets, dagtochten, mountainbikeroutes,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsroutes in de Cotswolds
  • ISBN: 9781852847067
  • Schrijver: Chiz Dakin
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart