Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsroute Zwitserland 1000 km rondrit

€ 20,50

Een lange fietsroute van 1000 kilometer door heel Zwitserland langs bergen en rivieren staat beschreven in deze Nederlandstalige fietsroutegids Fietsen door Zwitserland. Hij combineert de drie beroemde nationale fietsroutes van ' Veloland Schweiz' de Jura-Route, de Rhein-Route en de Rhone-Route. Deze fietsreis laat alle facetten van het Zwitserse landschap zien met groene rivierdalen van Rijn en Rhone, bossen en wijngaarden, majestueuze hoge bergen van de Alpen, het meer van Geneve en de Bodensee en de verstilde landschappen van de Jura. Onderweg komt u langs de Zwitserse steden Basel, Stein, Konstanz, Chur, Sion, Lausanne en Geneve. Maar fietsen door Zwitserland vergt natuurlijk soms wel wat zweet zoals op het traject van de Jura route. Maar toch valt het alleszins mee. Vooral omdat de route goed aansluit op het openbaar vervoer zodat u eventueel de moeilijkste trajecten kunt overbruggen (om niet te zeggen; overslaan). Deze fietsgids bevat alle informatie die nodig is om de route te fietsen zoals gedetailleerde fietskaarten, de routebeschrijving, praktische informatie, beschrijving van de bezienswaardigheden onderweg en de adressen van campings en hotels waar u op de route kunt overnachten. De route is geheel autovrij, uitstekend onderhouden en goed gemarkeerd. Fietsen door Zwitserland, een rondrit langs rivieren en bergen, Nederlandstalig, Recreatief fietsen, (2015)


Fietsen door Zwitserland


fietsen, fietsroute, Zwitserland, fietsweb Europa, fietsvakantie, Rhone route, Jura route, Rhein Route, Rijn,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsroute Zwitserland 1000 km rondrit
  • ISBN: 9789077056288
  • Schrijver: Luc Oteman
  • Uitgever: Recreatief Fietsen
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart