Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen van Detmold naar Emden Ems Radweg

€ 15,30

Waarom niet de Ems Radweg fietsen? Het is dichtbij, de route is gemakkelijk en vlak en het landschap is afwisselend. De Ems-Radweg begint bij de bron van de rivier de Ems bij Detmold in het Teutoburger Wald. Daarna fietst u door het Munsterland waarna de route via de Ems het Emsland in Oost-Friesland binnenkomt. U eindigt bij de monding van de Ems in Emden net over de grens in†Duitsland. Deze fietsgids beschrijft ook nog een variant vanuit het Ruhrgebiet. Vanaf† Dortmund fietst u dan langs het Dortmund-Ems-Kanal naar Munster waar u de Ems weer oppakt en verder fietst via Rheine en Lingen richting Emden. Deze fietsroutegids bevat alles wat u nodig hebt om de route te fietsen; de uitvoerige routebeschrijvingen, fietskaarten op een schaal van 1:50.000 waarop de route staat ingetekend, GPS coŲrdinaten, hoogteprofielen en de beschrijvingen van plaatsen en bezienswaardigheden onderweg. Ook bevat deze fietsgids alle adressen van campings,†pensions en hotels waar u op de fietsroute kunt overnachten. De pagina's van deze Bikeline fietsgids zijn uitgevoerd in plastic, waterproof materiaal. Ems Radweg, Duitstalig, (2018)

Ems-Radweg Detmold - Emden 380 km
Variant Dortmund - Munster 97 km

Duitsland, fietsen, fietsvakantie, fietsroute, meerdaagse fietstocht, Europa fietsen, op de fiets Teutoburger Wald, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Munsterland, Bielefeld, Emsland, Ostfriesland, Ems-Jade-Kanal, kanaal, Ammerland, Humming, Lingen, Meppen, Rheine, Munster, Paderborn, Gutersloh, Dortmund,Dortmund-Ems-Kanal, Ruhrgebiet, Germany cycling, Duitsland, EmsradwegReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen van Detmold naar Emden Ems Radweg
  • ISBN: 9783850004664
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart