Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen van Amsterdam naar Rome 2 Benjaminse

€ 22,50

Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome van Paul Benjaminse. De fietsroute van Amsterdam naar Rome is door Paul Benjaminse beschreven in drie fietsgidsen. Deel 2 beschrijft de route van Basel naar Florence (en Lucca en San Gimignano). †De fietsroute gaat via de Bodensee (Rorschach) en de Rijn, een stukje door Oostenrijk en Lichtenstein en dan via Chur in Zwitserland, Graubunden, naar het zuiden. Hier is het mogelijk een uitstapje naar St. Moritz te maken. In ItaliŽ gaat de route langs het Comomeer. Na het Comomeer biedt Benjaminse de mogelijkheid een uitstapje te maken naar Milaan, maar u kunt ook meteen rechtdoor via Bergamo, Brsescia Mantova en Modena naar Florence. En voordat u Florence bereikt hebt kunt u ervoor kiezen dieper Toscane in te gaan en in plaats van naar Florence naar Lucca te fietsen of naar San Gimignano. De route is door iedereen te fietsen en gaat over geleidelijk stijgende paden door rivierdalen over fietspaden, autovrije wegen en rustige landweggetjes. Het moeilijkste stuk over de Alpen gaat over de SplŁgenpas, maar u kunt hier ook even de trein nemen. De fietsroutegids geeft ook alle informatie over de voorbereiding en uitrusting en antwoorden op de vraag hoe u met de fiets en de trein naar het gekozen beginpunt of terug van het eindpunt kunt komen. Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel 2; Het traject van Basel naar Florence. (volledig herziene vijfde editie, februari 2017)

Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome†met Paul Benjaminse:
Deel†1: Maastricht - Basel 580 km
Deel 2: Basel - Florence 920 km
Deel 3: Florence - Rome 350 km
Totale lengte: 1850 km

Routeoverzichtskaart†van deel†2 van Basel naar Lecco aan het Comomeer:

De routegids bevat 50 detailkaarten en 11 stadsplattegronden. Op de fietskaarten staat de route ingetekend evenals symbolen voor de voorzieningen onderweg van hotels, campings, cafe's en fietsenmakers. Alle gedetailleerde informatie vindt u in deze gids. Ook handige hoogteprofielen en adressen van overnachtingsmogelijkheden op de†route.

Zoals u ziet kunt ook ook heel goed in Milaan beginnen, en fietsen van Milaan naar Florence en dan eventueel nog met deel 3 door naar Rome.

Klik hier voor routegids deel 1 van de route Amsterdam naar Rome

Voorbeeld van een fietskaart en een hoogteprofiel zoals er vele staan in de routegids van Benjaminse van Amsterdam naar Rome:

fietsroute fietskaart hoogteprofiel


lange afstand fietsroutes Europa Het Fietsweb

fietsen door†Europa, fietsen door Zwitserland, Oostenrijk, ItaliŽ, Italie, Europafietsers, Europese fietsroutes,†cycling Italy, †cycle route Switzerland,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen van Amsterdam naar Rome 2 Benjaminse
  • ISBN: 9789077899137
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Subtitle: Deel 2: Basel-Florence
  • Uitgever: Carto Studio
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart