Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen naar Parijs - Paul Benjaminse

€ 19,50

Fietsen naar Parijs? Dat is een geweldige ervaring! Deze†fietsroutegids†Fietsen†naar†Parijs (en terug), uit de serie Onbegrensd Fietsen, en van Lichtstad naar Lichtstad, beschrijft de fietsroute†van Eindhoven (Philips-Lichtstad) , via Leuven of Maastricht naar de Parijs. Een mooie afwisselende route van 500 km heel veel over fietspaden, voormalige spoorbanen†of autoluwe wegen door Nederland, Belgie/Ardennen en Noord-Frankrijk. De fietsroute is twee kanten op beschreven. Deze fietsgids bevat de volledige routebeschrijving, 37 detailkaarten, hoogteprofielen en overnachtingsmogelijkheden op de route.† En ook informatie over de bezienswaardigheden onderweg. Fietsen naar Parijs van Paul Benjaminse (november 2019)

Wij hebben hem zelf gefietst in augustus. Geweldig!

overzicht fietsroute naar Parijs van Benjaminse

Vanuit Eindhoven gaat de route via Diest, Tienen, Namen, Dinant, Mariembourg en Laon naar Parijs. U kunt ook vanuit Maastricht, via Luik en Hamoir naar Dinant en dan de weg vervolgen. Bij Laon zijn er twee opties. Op verschillende punten op of bij de route kunt u de trein pakken. Heen of terug? Naar Parijs fietsen heeft wel het aantrekkelijke eindpunt Parijs in het vooruitzicht. Terug rijdt u met de wind mee.

Het leuke is dat je helemaal niet getraind hoeft te zijn om dit te doen. Goede fietsen zijn wel aan te raden, maar verder kun je de dagtrajecten zo lang of kort maken als je wilt. De echte diehard doet het in vijf dagen, of zelfs drie. Maar andere mensen, zoals wij, doen liever rustig aan met zo'n 40 tot 60 km per dag. Onderweg is van alles te zien en te beleven; mooie oude en bezienswaardige stadjes, gevarieerde landschappen, kastelen, oorlogsgeschiedenis en zo meer. Neem de tijd en geniet van het onderweg zijn.
s' Avonds slaap je telkens weer ergens anders. Altijd weer een verrassing waar je komt. Vergeet ook niet om een paar dagen voor Parijs in te plannen. En aan het eind neem je gewoon de trein weer terug naar huis.

 Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen naar Parijs - Paul Benjaminse
  • ISBN: 9789077899144
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Uitgever: Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart