Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen Langs het Canal du Midi

€ 20,50

Fietsen langs het Canal du Midi  is een Nederlandstalige fietsgids die de fietsroute beschrijft tussen Bordeaux en Sète. Deze fietsroute voert langs het beroemde kanaal, Canal du Midi, dat in de 18e eeuw werd aangelegd om de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee te verbinden. De schitterende platanenrijen en de vele sluizen en bruggetjes maken het tot een romantische en ook bouwkundig interessante route. Door de bomen heen ziet u het mooie Zuid-Franse landschap met velden, wijngaarden en historische steden zoals Carcassonne en  Béziers. De route volgt oude jaagpaden en blijft hierdoor op redelijk gelijke hoogte waardoor deze route van in totaal 525 kilometer voor iedereen goed te doen is. Getraind of ongetraind, jong of oud. Door het gunstige klimaat van Zuid-Frankrijk en de vele schaduwrijke stukken is deze fietsroute vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar goed te fietsen. Deze fietsgids beschrijft op heldere wijze en door middel van duidelijke symbolen en overzichtskaarten de route maar geeft daarnaast ook veel achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden op de fietsroute. Naast de hoofdroute beschrijft de fietsgids ook twee uitbreidingen, één langs het Canal de la Robine en één langs de Rigoles d'Alimentation. De route wordt in beide richtingen beschreven. Deze reisgids is Nederlandstalig. Fietsen Langs het Canal du Midi, een cultuur-historische fietsroute langs een van de oudste Europese kanalen, Recreatief Fietsen, (2018).

Fietsen langs het Canal du Midi

Frankrijk, Midi-Pyrenees, Languedoc-Roussillon, Garonne, Moissac, Montauban, Toulouse, Narbonne,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen Langs het Canal du Midi
  • ISBN: 9789077056301
  • Schrijver: Luc Oteman
  • Subtitle: en het Canal de Garonne
  • Uitgever: Recreatief Fietsen
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart