Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen langs de Noordzee deel 2 Van Ems naar Hamburg

€ 15,30

Dit deel 2 van de Nordseekusten-Radweg, de fietsroute langs de Noordzee, gaat van de Ems naar Hamburg. U fietst door Ostfriesland en Niedersachsen in Duitsland ( niet altijd letterlijk langs de kust), naar Hamburg. Hij begint om precies te zijn in Nieuweschans in Groningen in Nederland en loopt dan via Leer, Emden, Wilhelmshaven en Bremerhaven naar Hamburg. De Noordzeeroute is een internationale fietsroute, in het Duits Nordseeküsten-Radweg en in het Engels North Sea Cycle Route genaamd, en kan in beide richtingen nog een flink eind worden voortgezet; de Noordzeekustroute is in totaal ruim 6000 km. Een echte Europese lange afstand fietsroute dus. Maar het traject dat in deze Bikeline fietsgids wordt beschreven is 554 km lang. U fietst langs de Duitse Waddenzee over dijken met schapen en een frisse zeewind. Maar er zijn ook vele dorpen en stadjes en de maritieme sfeer van de historische en moderne kustplaatsen. Het laatste traject loopt door het achterland van de Elbe waarna u de boeiende wereldstad Hamburg bereikt. Deze fietsroutegidsbevat de complete routebeschrijving, met fietskaarten schaal 1:50.000 en hoogteprofielen. Verder vindt u in deze fietsgids ook alle adressen waar u kunt overnachten op campings en fietservriendelijke pensions en hotels. Ook GPS tracks worden gegeven. Deze Bikeline gids is uitgevoerd met plastic pagina's, waterproof. Nordseeküsten-Radweg Teil 2 Von der Ems nach Hamburg is Duitstalig, (2019)

Nordseekusten-Radweg teil 2: Nieuweschans - Hamburg 554 km

Kaart met overzicht van de Nordseeküsten-Radweg 2 van Nederlandse grens naar Hamburg

Nordseekusten Radweg 2

Klik hier voor deel 1 , het traject hiervoor: Nordseekusten-Radweg 1

Nordseekusten-Radweg 2, Nordseekusten Radweg, fietsen in Duitsland, LF, Noordzeekustroute, fietsroute Noordzeekust, fietsroute Noordzee kust, kustroute, Noordzeefietsroute, cycling coast, long distance cycle route, North Sea Cycle Route, Germany,  Oost-Friesland, Niedersachsen, Noord-Duitsland fietsroutes, fietsen naar Polen, Radwandern Nordsee entlang, Deutschland,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen langs de Noordzee deel 2 Van Ems naar Hamburg
  • ISBN: 9783850007696
  • Subtitle: Nordseekusten-Radweg 2
  • Uitgever: Bikeline Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart