Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen langs de Moezel Metz naar Koblenz

€ 15,30

Met de fietsgids Mosel-Radweg kunt u fietsen langs de Moezel van Metz in Noord-Frankrijk naar Koblenz in Duitsland waar de Moezel en de Rijn elkaar ontmoeten. De fietsroute is 307 km lang en slingert met de Moezel mee door het Moezeldal met haar wijngaarden en eeuwenoude geschiedenis. De 3000 jaar oude stad Metz, de hoofdstad van Lotharingen, is een moderne kunststad met een rijke historie waarvan nog vele bouwwerken getuigen. U fietst door het Franse Thionville om even verder bij het drielandenpunt van Frankrijk, Duitsland en Luxemburg aan te komen. U volgt een tijd de Duits-Luxemburgse grens waarna de Mosel Radweg de oude Romeinse stad Trier bereikt. Trek hier een paar dagen voor uit, want Trier is het bezoeken waard. Na deze culturele stop gaat de fietsroute verder langs de Moezel. Wijngaarden, burchten en pittorekse Duitse wijnstadjes onderweg zoals Bernkastel-Kues. Koblenz is het eindpunt van de Mosel-Radweg. Hier kunt u door fietsen op de Rhein-Radweg. Alles wat u nodig hebt om de route te fietsen staat in deze gids van de Mosel Radweg: de routebeschrijving, de fietskaarten op een schaal van 1:50.000 met ingetekende route, Gps Tracks, de adressen om te overnachten en de beschrijving van de bezienswaardigheden onderweg. Ook vindt u in deze fietsgids informatie over de bereikbaarheid van de route en het fietstransport. Deze fietsroute is helemaal vlak. De bladzijden van de fietsgids Mosel-Radweg zijn in waterproof kunststof uitgevoerd. Mosel-Radweg, Bikeline, Duitstalig, (2019)

Mosel Radweg: Metz -† Koblenz 307 km


Klik hier voor meer over de streek van de Moezel

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Fietsen Duitsland, lange afstandsfietsroute, Moezel, Mosel, Mozel, rivier, fietsen door Europa, Mosel Radweg, Rheinland-Pfalz, Moselle, Lotharingen, Lorraine,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen langs de Moezel Metz naar Koblenz
  • ISBN: 9783850007825
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart