Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen in of naar Andalusie met Paul Benjaminse

€ 24,50

 Met de fietsroutegids Onbegrensd fietsen naar AndalusiŽ van Paul Benjaminse heeft u een complete routebeschrijving in handen om van Girona (vlakbij Barcelona) naar Andalusie te fietsen en daar een rondje te maken via Jaen, Cordoba, Sevilla, (evt Cadiz), Ronda, Malaga en Granada, Guadix en Cazorla. Bovendien kunt u ook nog kiezen voor de zijtak boven Cuenca naar Valencia. De fietsgids bevat alle informatie die nodig is; de uitvoerige routebeschrijving met gedetailleeerde fietskaarten waar de route op staat ingetekend. Hoogteprofielen, beschrijving en adressen van campings, hotels en andere plekken om te overnachten onderweg en beschrijvingen van de plaatsen en bezienswaardigheden op de fietsroute. Daarnaast geeft Paul Benjaminse veel praktische informatie over het fietsen, over de aard van de route, de voorbereiding en de manieren om weer thuis te komen. De vele kilometers door de Spaanse binnenlanden die u met deze fietsroute moet trotseren zijn niet de lichtste. In vergelijking met Benjaminse's andere routes is dit een zware. Een kwart zwaarder dan de route naar Rome. Toch wordt het meestal niet echt steil, en kan op zich iedere fietser met een aardige conditie en een fiets met veel versnellingen de route doen. U fietst over rustige (vrijwel) autovrije wegen,†en voor 300 km zelfs over vrijliggende fietspaden. Overnachtingsplekken vinden†(staat in deze gids allemaal vermeld) is op de route nergens een probleem. De beste tijden om te fietsen zijn voor-en najaar. In de zomer is het erg heet. U kunt deze fietsgids ook gebruiken voor een mooie fietsvakantie in Andalusie zelf. Fietsen naar AndalusiŽ, Paul Benjaminse en Fred van Eck, Benjaminse Uitgeverij,†(augustus 2018)


Routekaart fietsroute van Girona (Barcelona) naar AndalusiŽ, de zijtak naar Valencia en rondrit in Andalusie.
U ziet de lussen in AndalusiŽ. Deze kunt u ook gebruiken voor een meerdaagse fietstocht in AndalusiŽ†met keuze uit†ruim 1000 km fietsroute. Afstand van Girona†naar†Sevilla 1.800 km. Onbegrensd fietsen naar Andalusie van Girona naar de steden in het zuiden.

Klik hier voor meer over Spanje, reisgids, stedengids, wandelen, fietsen, landkaart of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Fietsroute Spanje, fietsroute Andalusie, fietsen, op de fiets, fietsroutes door Europa, fietsweb, Paul Benjaminse,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen in of naar Andalusie met Paul Benjaminse
  • ISBN: 9789080649774
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Uitgever: Paul Benjaminse Carto Studio
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart