Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen in Normandie en Bretagne - Tussen Ansjovis en Anjou

€ 22,95

Fietsen in 'NormandiŽ en Bretagne tussen Ansjovis en Anjou' van Rinus en Janneke van Dijke-Janssen is een fietsgids met de beschrijving van een meerdaagse fietsroute. De route gaat van Boulogne-sur-Mer in PicardiŽ over Dieppe langs Rouen en Alencon naar Saumur en Angers aan de Loire om daarna westwaarts naar St. Nazaire en Pontivy en Lorient te gaan in Bretagne. De route vormt de aansluiting tussen enerzijds de LF1 Noordzeeroute of de Groene Valleienroute en in oostelijke richting met de Loire Kastelen Fietsroute. Ook is er een route naar Mont St Michel in deze gids opgenomen. De in deze routegids beschreven route is in zijn totaliteit 1150 km lang en is twee kanten op beschreven. De route loopt in het algemeen door een glooiend heuvellandschap. Het landschap in NormandiŽ waar u doorheen fietst is afwisselend, landelijk en lieflijk, maar ook vrij onbewoond. Het glooit hier, maar de heuvels zijn nooit meer dan 100 meter. Daarna, in de buurt van de Seine, volgt een bosrijk stuk. De heuvels worden hoger. Voorbij Sees ligt het hoogste punt met 417 meter. De heuvels verderop bij Alencon vergen meer klimwerk.†Bij Anjou, ook wel de tuin van Frankrijk genoemd, komen de eerste wijngaarden en komt de†Loire in zicht. In Bretagne fietst u niet, zoals u misschien zou verwachten langs de Bretonse kusten, maar via de chemins de halage langs kanalen en rivieren over jaagpaden. Er zijn talloze sluisjes. De route eindigt of begint bij de citadel van Port-Louis, waar ook een fietsbus is. De route is geschikt voor de redelijk geoefende fietsers. Gelet op de soms gemene klimmen in Normandie en het karige aanbod aan overnachtingsmogelijkheden in sommige gebieden is de route niet geschikt om met kleine kinderen te fietsen. NormandiŽ en Bretagne tussen Ansjovis en Anjou, Pirola, (2017)

Lengte: 1150 km

De route is in twee richtingen beschreven

Routeoverzicht


Voor de aansluitende routes kunt u hier klikken:
-LF1 Noordzeeroute
-De Groene Valleien Fietsroute
-De Loire Kastelen Fietsroute

Klik hier voor meer over†Normandie

fietsen, Frankrijk, Noord-Frankrijk, West-Frankrijk, Normandie, Bretagne, Loire streek, Mont† St Michel, fietsvakantie, cycling holiday Normandy, Brittany, Picardie, Europafietsers, fietsroutes Europa,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen in Normandie en Bretagne - Tussen Ansjovis en Anjou
  • ISBN: 9789064558269
  • Schrijver: Rinus en Janneke van Dijke-Janssen
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart