Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen in het spoor van de vrijheid

€ 22,95

Fietsen in het spoor van de vrijheid. Deze fietsroute begint bij Cherbourg in Normandie. Vandaaruit kunt u een aantal routevarianten doen om de invasiestranden van D-Day te bezoeken. De vlinderroute gaat langs memorabele plaatsen uit de Slag om Normandie. De 1147 km van de in 1948 gemarkeerde Voie de la Liberte verbindt Ste. Mere Eglise met Bastogne in Belgie. Daarna volgt dit spoor de weg naar Nederland langs de Slag in het Hurtgenwald (Aken), Operatie Market Garden, Operatie Veritable en het Rijnlandoffensief om tot slot te eindigen in Wageningen, de Stad der Bevrijding. De sporen van de Tweede Wereldoorlog vormen de leidraad naar de vele musea, memorabele plaatsen en monumenten langs de route, net tal van genietmomenten en budgettips. De sporen laten zien dat Vrede en Vrijheid niet vanzelfsprekend is, maar een leven in vrijheid mag wel met vreugde beleefd worden en de fiets is daarbij een mooi middel. Voor de route is een GPS-track beschikbaar. In deze fietsgids wordt de gehele fietsroute van dag tot dag heel gedetailleerd beschreven ondersteund met goede fietskaarten. Adressen van overnachtingsmogelijkheden en andere praktische informatie staat in de gids vermeld. Daarnaast vindt u uiteraard ook informatie over de bezienswaardigheden onderweg en informatie over voorbereiding en uitrusting. Fietsen in het spoor van de Vrijheid, Pirola, (februari 2016)
Fietsroute NormandiŽ naar Arnhem Wageningen


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Fietsen in het spoor van de vrijheid
  • ISBN: 9789064557842
  • Subtitle: Fietsend van Normandie invasiestrand naar Nederland
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart