Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Field Guide to the Birds of Kruger National Park

€ 20,50

Guide to Birds of the Kruger National Park is een goede, uitgebreide en toch handzame vogelgids speciaal voor het Kruger Park waarin maar liefst 400 veelvoorkomende soorten en nog eens 100 zeldzamer soorten worden besproken. 600 foto's en goede beschrijvingen van iedere vogel geven kenmerken en habitat aan. Distributiekaarten geven aan waar en hoe frequent iedere vogel voorkomt. Deze vogelgids is geschreven door vogelexpert Warwick Tarboton, schrijver van vele vogelboeken en president van Birdlife South Africa en Peter Ryan, directeur van het Fitzpatrick Instutute of African Ornithology van de universiteit van Kaapstad, die ook een goede vogelfotograaf is. Het Kruger Park is zeer vogelrijk. Meer dan de helft van de vogels die in Zuidelijk-Afrika voorkomen zijn te vinden in het Krugerpark. Vogels spotten kan daar het hele jaar door, alhoewel de zomer het beste is omdat er dan meer water, bloemen en vruchten zijn. In de winter daarentegen zijn de vogels, in het drogere landschap, weer makkelijker te vinden. Het uiterste noorden van het Kruger National Park is de beste plek voor birdwatching. Vaak zult u vanuit een auto de vogels spotten. Maar op diverse plekken zijn picknickplekken met vogelhutten. Ook worden op diverse plaatsen begeleide wandelsafaris (met bewapende gids) georganiseerd speciaal voor bird watching. Met deze field guide krijg je zin om de Big Five te laten varen en op vogeljacht te gaan. Guide to Birds of the Kruger National Park, Sasol, Engelstalig, (2016)


Birds, Zuidelijk-Afrika, Southern Africa, Afrika, Zuid-Afrika, Kruger, nationaal park, safari, safaris, vogels kijken, veldgids vogels,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Field Guide to the Birds of Kruger National Park
  • ISBN: 9781775844495
  • Schrijver: Warwick Tarboton and Peter Ryan
  • Uitgever: Struik/ Sasol
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart