Stanley & Livingstone
Voeg toe:

De Inca's geschiedenis kunst en cultuur

€ 12,50

Toen Francisco Pizzaro en de Spaanse conquistadores in 1532 in het Andesgebergte aankwamen, troffen ze daar een rijke, verfijnde beschaving aan. De goed ontworpen steden met hun pakhuizen en complexe ceremoniŽle bouwwerken, het geÔrrigeerde land en de goed ontwikkelde landbouw, de transport-en communicatieroutes, het wees allemaal op een intelligente beschaving. De Inca's hadden vanuit het Cuzcodal hun macht uitgebreid en vanaf de kustvlakten tot aan het regenwoud nederzettingen ingelijfd. Het Incarijk besloeg in zijn hoogtijdagen het gebied van het huidige Colombia, Ecuador en Peru, tot aan het noorden van Chili. Toch duurde hun heerschappij nog geen honderd jaar.
Op reis door Peru, en met name een bezoek aan Cusco en Machu Picchu komt u ongetwijfeld in aanraking met deze fascinerende oude beschaving, waarvan nog prachtige overblijfselen van steden en bouwwerken en kunstvoorwerpen te zien zijn. Wilt u er meer van weten, en dat gebeurt vanzelf, dan is dit boek iets voor u. Dit rijk geÔllustreerd boek met meer dan 500 kleurenfoto's, illustraties en kaarten vertelt de indrukwekkende geschiedenis, legenden, mythen en cultuur van het Incarijk en de volken van de zon. Het is een fascinerend verhaal over macht, politiek en oorlog, en het ontstaan van een van de grootste en meest verfijnde beschavingen uit de geschiedenis. Een boeiende gids over de verloren wereld van de Andes; van de beschavingen van Paracas, Chavin, Nazca en Moche, tot Tiwanaku, Wari en Chimu en andere culturen. Ontdek het geheim van de mysterieuze Nazcalijnen in de woestijn, de Eilanden van de Zon en Maan in het Titicacameer, de aanbidding van Inti, de zonnekoning van de Inca's, en de rituele mensenoffers. Inca's, Veltman uitgeverij, Nederlandstalig, (2017)


Inca, Incas, Incacultuur, Inca trail, route, tempels, archeologie, archeologische sites, oude culturen, beschavingen, wereldwonderen, kunst, reizen, Peru,† Zuid-Amerika,†

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • De Inca's geschiedenis kunst en cultuur
  • ISBN: 9789048308453
  • Schrijver: Dr David M. Jones
  • Subtitle: Geillustreerde geschiedenis, legenden, mythen en cultuur
  • Uitgever: Veltman uitgevers
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart