Stanley & Livingstone
Voeg toe:

De dikke baobab - Frank van Rijn fietst door Madagaskar

€ 18,95

De dikke baobab - een reis door Madagaskar is het nieuwste fietsboek van Frank van Rijn. Hij is enthousiast teruggekeerd van zijn fietsreis van tien weken over dit 'Rode Eiland'. De natuur is uiterst gevarieerd; het heeft Afrikaans savanneland met baobab bomen, rijstterrassen en nationale parken met geŽrodeerde rotspartijen als in Amerika. En, daar is Madagaskar beroemd om, wouden met lemuren en bijzondere apen. Maar ook in cultureel opzicht is Madagaskar de moeite waard. Frank van Rijn beleeft de famadihana-ceremonie mee en zag hij onderweg vele houten alo-alo's, een soort totempalen waar graven mee versierd zijn. Het zou geen Frank van Rijnboek zijn als hij niet kilometers door mul zand zou hebben geploeterd, maar hij stapt ook van zijn fiets om wandelingen te maken en naar een bepaald roodborstig vogeltje op zoek te gaan. De eeuwenoude reuzenbaobab van Majunga is zijn eindpunt. De dikke baobab, 260 pagina's leesplezier en inspiratie, gelardeerd met foto's en kaarten, Frank van Rijn, (februari 2013)

Meer over Madagaskar vindt u hier: reisgidsen landkaarten Madagascar

Klik hier voor meer†fietsverhalen van Frank van Rijn

Madagaskar, Madagascar, Rode eiland, fietsverhaal, reisverhaal, reisverhalen, fietsverhalen, fietsen, fietstocht, op de fiets, AfrikaReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Madagaskar
  • De dikke baobab - Frank van Rijn fietst door Madagaskar
  • ISBN: 9789038921921
  • Schrijver: Frank van Rijn
  • Subtitle: Een reis door Madagaskar
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart