Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Dagwandelingen en trektochten Berner Oberland Ost

€ 16,95

De Rother Wanderfuhrer Berner Oberland Ost beschrijft 47 dagwandelingen en 3 meerdaagse trektochten. De wandelroutes van een dag variŽren erg in moeilijkheidsgraad en lengte en duren van 1,5 tot 10 uur. Het zijn meestal lijnwandelingen en soms rondwandelingen. De drie meerdaagse trektochten zijn gemiddeld van niveau. Het zijn twee bergwandeltochten van 6 dagen en een tocht van 8 dagen. Iedere wandeling wordt gedetailleerd beschreven, ondersteund met een wandelkaartje en een hoogteprofiel en accommodatie op de route. Ook GPS tracks zijn beschikbaar. Bij iedere wandeling staat ook praktische informatie over horeca op de route en de bereikbaarheid met openbaar vervoer. Met een symbooltje wordt aangegeven welke wandelingen in het bijzonder geschikt zijn om te lopen met kinderen. Rother Wanderfuhrer Berner Oberland Ost - Interlaken, Grindelwald, Meiringen, Rother WF, Duitstalig, (2017)


Wandelen in de buurt van Interlaken Berner Oberland
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling

wandelgids, wandelgidsen, Zwitserland, Switzerland, Berner Oberland, Interlaken, Meiringen, Grindelwald, Lauterbrunnen, Brienzersee, Haslital, Gadmertal, Sustenpass, Klettersteig, Jochpass, GEgntal, Grimsel, Sidelhorn, Ofenhorn, Eigergletscher, Stockhorn, Faulhorn, Gasse, Gsteig, Grimselpass, bergwandelen, wandelen, rondwandelingen, meerdaagse trektochten, hiking, trekking, bergwandelroutes, bergen, wandelgidsen, rondwandelingen, lijnwandelingen, Zwitserse, Alpen, Unterseen, Brienz,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Dagwandelingen en trektochten Berner Oberland Ost
  • ISBN: 9783763340125
  • Schrijver: Daniel Anker
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart