Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Cycling the Rhine Cycle Route Rhein Radweg

€ 20,50

De fietsroutegids The Rhine Cycle Route beschrijft de fietsroute langs de Rijn van de monding nabij het Zwitserse Chur ( en Andermatt) tot aan Rotterdam en Hoek van Holland. De hele route van 1380 km wordt in 27 etappes van rond de 50 km per dag uitgewerkt. Een boeiende tocht bergafwaarts door Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland langs een van Europa's grootste rivieren langs Romeinse overblijfselen en middeleeuwse steden, langs kastelen en paleizen en door indrukwekkende landschappen. Hoogtepunten op de route zijn de Bodensee, Basel, Staatsburg, Speyer, the Rhine Gorge, Mainz, Koblenz, Keulen, Arnhem en Rotterdam. De fietsroute begint in de Zwitserse Alpen bij Oberalppass. Deze cycle guide van Cicerone is een handzame, maar ook uitgebreide fietsgids waarin alle benodigde informatie wordt gegeven om de route te fietsen. Over de aard van de route en de romantiek ervan, over de praktische zaken ter voorbereiding en over de bereikbaarheid van de route met openbaar vervoer en fiets. U vindt in deze routegids de uitvoerige routebeschrijving met kaartjes waarop de route staat ingetekend. De gids meldt dat er op deze route in alle prijsklassen ruim voldoende overnachtingsmogelijkheden aanwezig zijn, maar daarvan zijn, behalve de lijst met alle jeugdherbergen, geen adressen opgenomen. Wel worden diverse informatiepunten en webadressen gegeven om daar eventueel mee verder te komen. The Rhine Route, from source to sea through Switserland, Germany and the Netherlands, Cicerone cycling guide, Engelstalig, (2015)

Rhine Route, fietsroute, de Rijn, Rhein-Radweg, Rhein Radweg, Andermatt-Basel, Basel-Mainz, Mainz-Rotterdam, fietsen, cycling holiday, fietsvakantie, Europafietsers, Europe, long distance routes, meerdaagse fietstochten, fietsgidsen


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Cycling the Rhine Cycle Route Rhein Radweg
  • ISBN: 978185847975
  • Schrijver: Mike Wells
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart