Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Cycling the Hebrides Island Hopping op de fiets

€ 21,25

Eiland hoppen met de fiets op de Hebriden, dat is een leuk idee. Het zeer gevarieerde landschap biedt een afwisselende fietsvakantie en met deze gids kunt u van eiland naar eiland, om daar vervolgens diverse dagtochten te maken. Alle routes en verbindingen worden gedetailleerd beschreven en adressen van waar u kunt overnachten staan vermeld. Bij iedere routebeschrijving staat duidelijke informatie en een kaartje waarop de route staat ingetekend. Ook is iedere route voorzien van een hoogteprofiel. De gids geeft ook alle praktische informatie over fietsen op de Hebriden, de planning, voorbereiding en uitrusting en beschrijft de geschiedenis, cultuur, landschappen, flora en fauna. De fietsroutes gaan over Clyde en Kintyre, Colonsay, Islay en Jura, Mull, Coll en Tiree, Skye en Raasay, Barra en the Uists en over Harris en Lewis. Een zeer handzame en praktische gids met alle informatie die nodig is voor een mooie fietsvakantie op de Hebriden. Cycling in the Hebrides, island touring and day rides, Cicerone, Engelstalig, (2016)
Hebrides, Hebriden, Western Isles, Islands, Schotse eilanden, Schotland, fietsen, fietsroutes, fietstochten, island hopping, fietsvakantie, cycling holiday, Scotland, Scottish isles, Groot-Brittannie, fietsgids, fietsroutegids, routegids,†Clyde en Kintyre, Colonsay, Islay en Jura, Mull, Coll en Tiree, Skye en Raasay, Barra en the Uists en over Harris en Lewis


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Cycling the Hebrides Island Hopping op de fiets
  • ISBN: 9781852848279
  • Schrijver: Richard Barrett
  • Subtitle: Island Touring and Day Rides Hebrides
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart