Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Corfu Trail en dag wandelroutes

€ 21,25

The Corfu Trail en nog 22 wandelroutes op Corfu staan beschreven in de wandelgids Walking and Trekking Corfu van Gillian Price. De Corfu Trail is een lange afstandswandelroute helemaal van zuid naar noord, van Kavos naar Agios Spiridonas. De wandelroute is 150 km lang en wordt in deze wandelgids beschreven in 10 dagetappes. Het is een lange afstands wandelpad dat zowel door beginnelingen als door ervaren wandelaars kan worden gelopen. In deze gids staat de uitvoerige routebeschrijving van dag tot dag inclusief alle praktische informatie zoals de adressen van de overnachtingsmogelijkheden op de route en het openbaar vervoer. Naast de Corfu Trail staan in deze walking guide ook nog 22 dagwandelingen, rondwandelingen van 3,5 tot 18 km, deels op de Corfu Trail en deels daarbuiten. Zo kunt ook alle gebieden en landschappen van Corfu ervaren. De wandelroutebeschrijvingen worden ondersteund met wandelkaartjes waarop de routes staan ingetekend. Daarnaast geeft de zeer handzame Cicerone guide ook veel achtergrondinformatie over Corfu's geschiedenis, cultuur, natuur, flora en fauna en bevat de gids verdere praktische informatie over het hoe en wanneer van het wandelen op Corfu. Corfu is het groenste eiland van de Griekse eilanden en ook een van de meest toegankelijke. Het is een eiland met een prachtige kustlijn en een aantrekkelijk binnenland. De talloze gastvrije dorpjes en de ruÔnes uit de oudheid geven uw natuurvakantie ook zeker een interessant cultureel tintje. De Cicerone wandelgids geeft complete en betrouwbare informatie en is bovendien met enthousiasme geschreven. De kleurenfotootjes geven een beeld van wat u kunt verwachten. Walking & Trekking Corfu - The Corfu Trail and 22 Day Walks, Cicerone, Engelstalig, (2016)


De Corfu Trail


Corfu, Korfoe, Ionische eilanden, Griekse eilanden, Griekenland, Ionian Islands, Greek Islands, Greece, walking, hiking, trekking, long distance hiking trail, wandelen, wandelroutes, wandelingen, dagwandelingen, rondwandelingen, wandelgids, wandelvakantie, trektocht, wandeltocht, te voet,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Corfu Trail en dag wandelroutes
  • ISBN: 9781852847951
  • Schrijver: Gillian Price
  • Subtitle: The Corfu Trail and 22 day walks
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart