Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Colombia Rough Guide

€ 24,50

Colombia, het land van Garcia Marquez en Shakira kent witte stranden met palmbomen, echte Amazone jungle en unieke pre-Spaanse archeologische sites. De gastronomie en kunst-scene winnen de concurrentie met die in andere landen in Latijns-Amerika. Of u de koloniale sfeer van Cartago wilt opsnuiven, de kunst van Botera bewonderen wilt in Medellin of wilt gaan duiken tussen de Caribische koraalriffen, de Rough Guide is uw reisgids. Geschreven door experts voorziet de Rough Guide u van goede achtergrondinformatie oa. over de geschiedenis, politiek, natuur, muziek en geloof, een gedetailleerde en volledige beschrijving van plaatsen en bezienswaardigheden en festivals, praktische reisinformatie over gezondheid, veiligheid, openbaar vervoer en en adressen van hotels, restaurants en winkels. U wordt geholpen een keuze te maken met behulp van handige top-sites informatie en reisroutes. Ook bevat de gids handige kaarten en plattegronden. De Rough Guide is een inspirerende gids voor zelfstandig reizende cultuur-en natuurliefhebbers. Colombia Rough Guide, Engelstalig, (oktober 2018)


Klik hier voor meer overColombia

Colombia, reisgidsen, Zuid-Amerika, travel guides Colombia, South America, Bogota, Los Llanos en Amazone-gebied, regenwoud, Amazonas, Cali, Medellin, Pacific Coast, San Andres,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Colombia Rough Guide
  • ISBN: 9780241311707
  • Uitgever: Rough Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart