Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Canada Oost Wereldreisgids ANWB

€ 25,95

De Wereldreisgids Oost Canada†is een aanwinst voor het aanbod reisgidsen†Oost-Canada. In eerste instantie omdat er weinig Nederlandstalige reisboeken zijn over dit gebied van Noord-Amerika. Maar dat niet alleen; dit is een buitengewoon uitgebreid reisboek met heel veel praktische informatie, hotels, restaurants en openbaar vervoer, veel kaarten en plattegronden en routesuggesties; echt een goede reisgids voor de individuele reiziger. Niet alleen cultuur maar ook suggesties om actief bezig te gaan in de natuur. Deze gids is een vertaling van de Duitstalige reisgids van Dumont. Deze reisgids beschrijft het gebied in het oosten van Canada met Toronto, Ontario, de Niagarawatervallen, Algonquin National Park (kano tocht), Ottawa, St. Lawrence Islands ( kayaken), Montreal en omgeving, Quebec, New Brunswick en Prince Edward Island, Nova†Scotia, Halifax, Cape Breton Island, Newfoundland en Labrador, Gros Morne National Park en de Viking Trail ( wandelen, varen) Reizen Wereldreisgids Canada Oost, Nederlandstalig, (vierde herziene druk december 2017)

Klik hier voor meer over†Oost-Canada

reisgids, reisgidsen Canada, Oost-Canada,†Canada Oost, Toronto, Ontario, Niagara Falls, Ottawa, Montreal, Quebec, Nova Scotia, Newfoundland, Labrador,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Canada Oost Wereldreisgids ANWB
  • ISBN: 9789018041519
  • Subtitle: Reisboek Canada oost
  • Uitgever: Anwb
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart