Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Camperstop 2018 Campergids Europa

€ 28,00

Motorhome camperstop Europe gids voor campers 2018. Een handige gids met 10.500 camperplaatsen voor mensen die met de camper door Europa reizen. Alle camper standplaatsen staan erin. Met een foto en een gedetailleerde beschrijving van de faciliteiten. Fijn is ook dat er toeristische informatie wordt gegeven waardoor u kunt zien wat er rond de camperplek te doen is en wat bijvoorbeeld de afstand is tot de dichtstbijzijnde supermarkt. Ook de Gps-coŲrdinaten worden aangegeven voor een goede bereikbaarheid. Op de handige overzichtskaarten voorin het boek staan de camper plaatsen aangeduid met een symbool.†Zo kunt u direct zien waar de kampeerauto-overnachtingsplaatsen zijn. De ideale reiswijzer voor mensen met een†kampeerauto in Groot-BrittanniŽ, Noord-Ierland, Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, ItaliŽ, SloveniŽ, KroatiŽ, Griekenland, AlbaniŽ, BosniŽ-Herzegovina, Finland, Hongarije, Ierland, Montenegro, Noorwegen, Polen, RoemeniŽ, Slowakije, TsjechiŽ en Zweden. Deze 2018 editie bevat†27 landen, 10.500†camperstops, 7751†met foto, 875†nieuwe plaatsen.†Motorhome Camperstop Europe 2018, Engelstalig.


Gebruikt de kaart om te kijken waar er Camperplaatsen in de buurt zijn.


Blader naar de plaats. Daar staat alle informatie over de camperplaats in een oogopslag. GPS coŲrdinaten. 100 plaatsen. Ä 6,- per nacht. Chemisch toilet lozen, WC gratis.† Douches aanwezig Ä 1,50. Verharde ondergrond. Open het hele jaar door. Afstand naar dorp 1 km. Zwemmen/winkel ter plekke. Wasserette op loopafstand. Oh, ja... en de wekelijkse markt is op vrijdag.Ook alle gratis camper plaatsen staan erin.

En als extra de camper plaatsen waar je vrij kunt staan. Een soort gedoogplekken. Vaak op supermooie plekjes maar zonder voorzieningen.

Verder camperparkeerplaatsen in grote steden (niet voor overnachting)
Camperplekken bij wijnboeren
Camperplekken bij campings (wel de lusten niet de lasten)
Camperplekken bij restaurants (gratis slapen als je er dineert)
Camperplekken bij kuuroord, dierenpark, attractiepark enz.
Camperplekken in de buurt van viswater !
Camperplekken met Wifi

Het staat allemaal in de Motorhome camperstop.

Dat werkt tot nu toe allemaal zonder batterijen.
Maar je kunt het nog makkelijker maken door de Facile-en-route gids te gebruiken samen met de Facile en route GPS download.
Deze zet je op je GPS en dan gaat het als volgt:

Zo is het helemaal makkelijk !


(Voorbeelden uit de Campergids Facile-en-route 2017)

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Camperstop 2018 Campergids Europa
  • ISBN: 9789076080543
  • Uitgever: Facilemedia
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart