Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Camino de Santiago Aurum Walking Guide

€ 20,50

Camino de Santiago van Aurum is een aantrekkelijke Engelstalige Walking Guide van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela vanaf de Franse PyreneeŽn naar Santiago de Compostela. Het is de Camino Frances, de meest populaire bedevaartstocht naar Santiago die begint in het pittoreske dorp Saint-Jean-Pied-de-Port en bij de bergpas van Roncevaux de PyreneeŽn oversteekt. De route gaat langs o.a. Pamplona, Burgos†en Leon in Noordwest-Spanje, is 700 km lang en eindigt nog voorbij Santiago de Compostella aan de Kaap Finistere. In deze wandelgids wordt de route uitvoerig en van dag tot dag beschreven inclusief de informatie over moeilijkheidsgraad, lengte en duur. Ook vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden en voorzieningen onderweg en leest u over de achtergrond van het pelgrimeren en de bijzonderheden van de streek. Deze routebeschrijving in dagtrajecten doet de route in een maand. De gids is handzaam en overzichtelijk en is uitgevoerd met kleurenfoto's en kaartjes. Camino de Santiago, Aurum Press, Engelstalig, (2014)


Klik hier voor meer reisboeken en routegidsen over de routes naar Santiago de Compostela


Camino de Santiago, pilgrims guide, pilgrimage, ancient way, French Pyrenees, Galicia, Cape Finistere, Santiago route, way of Saint James, bedevaartroute, pelgrimeren, pelgrimstocht, te voet naar Santiago de Compostela, wandelen Spanje, lange afstandswandelroute, LAW, GR, long distance hiking walking trail, Spain, Santiago de Compostela, Santiago de Compostella, Camino Frances, Roncevalles, Roncevaux,
Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Naar Santiago door Spanje
  • Camino de Santiago Aurum Walking Guide
  • ISBN: 9781781312230
  • Schrijver: Sergi Ramis
  • Uitgever: Aurum
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart