Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Californie en zuidwest USA Lannoo's reisgids

€ 25,99

Californie en zuidwest USA Lannoo's Autoboek. Dit reisboek†beschrijft de mooiste reisregio's in CaliforniŽ, het zuiden van Utah, Arizona en het zuidwesten van Colorado. De gids behandelt San Francisco & Bay Area, de Pacific Coast Highway, Los Angeles, de Sierra Nevada, Yosemite, de woestijnen van Californie, Phoenix, San Diego, Las Vegas en het indianenland van Arizona en verder Arches National Park, Death Valley, Zion, Bryce, Mesa Verde, Moab, Monument Valley en†Grand Canyon. Deze reisgids is uitstekend geschikt om een route door†dit gebied uit te zetten want†deze gids heeft†alle klassieke hoogtepunten handig gecombineerd tot een lange autoroute die begint en eindigt in San Francisco. Deze autoreis duurt 24 dagen en is uitvoerig en in dagetappes beschreven inclusief tips en overnachtingsmogelijkheden op de route.†Maar houdt er wel rekening mee dat als u ook nog iets van al dat moois wilt bekijken, dat u dan meer tijd nodig heeft. Californie en zuidwest-USA Lannoo's Autoboek, Nederlandstalig, 2019

Klik hier voor meer over Zuidwest-USA

Klik hier voor meer over†CaliforniŽ

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.
 

 

reisgids, reisgidsen, Verenigde Staten van Amerika, USA, Lannoo's Blauwe reisgids,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Californie en zuidwest USA Lannoo's reisgids
  • ISBN: 9789401457965
  • Uitgever: Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart