Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Brabantse Wal LAW Wandelgids

€ 17,45

Dit is de wandelgids met de routebeschrijving van het streekpad De Brabantse Wal. Het Streekpad van de Brabantse Wal voert de wandelaar door een uniek stukje Nederland: de Brabantse Wal op de grens van Zeeland en West-Brabant. De 112 km lange rondwandeling begint en eindigt in de oude Markiezenstad Bergen op Zoom en loopt door een bosrijk landschap met onverwachte hoogteverschillen en met panoramaís die het wandelen een extra dimensie geven. Deze routegids bevat de gedetailleerde routebeschrijving en de topografische kaarten op een schaal van 1:25.000 waarop de route staat ingetekend. Op de kaarten en in de tekst vindt u ook locaties van horeca op de route en de aansluiting met openbaar vervoer. De route is steeds per traject in twee richtingen beschreven. In de kantlijn vindt u de beschrijving van wetenswaardigheden over het landschap en bezienswaardigheden op de route. LAW wandelgids Streekpad 17†De Brabantse Wal, (2012)

Groen en gezellig
De Brabantse Wal is een zandplateau dat zich uitstrekt van het Grenspark in het zuiden tot aan Steenbergen in het noorden. Vanuit Bergen op Zoom slingert de route zich langs de Brabantse Wal en door de verschillende landschappen van het Markiezenland. De wandelaar komt door het oude vestingstadje Steenbergen, langs gezellige Brabantse dorpen en fraaie boerderijen en volgt de grens met BelgiŽ. Via het grensplaatsje Putte en de uitgestrekte bossen rondom Woensdrecht eindigt de route terug in Bergen op Zoom.

Wie na de route Brabantse Wal nog niet uitgewandeld is, kan eenvoudig overstappen op een van de wit-rood gemarkeerde Lange-Afstands-Wandelpaden (LAW) en GR's die door dit gebied lopen. Zeven varianten staan ook in de wandelgids Brabantse Wal.


Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen


De wandelroute Brabantse Wal 112 km

wandelen door Nederland, Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelroute, routegids, boekje, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Ossendrecht, Kalmthoutse Heide, Hoogerheide, Wouwse Plantage, Huijbergen, Grenspark, Markiezaat, Halsteren,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Bergen op Zoom
  • Brabantse Wal LAW Wandelgids
  • ISBN: 9789071068003
  • Subtitle: Wandelen langs de steilranden
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlandstalig

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart