Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Bosnia Herzegovina Bradt Reisgids

€ 22,00

Een erg goede en uitgebreide reisgids voor BosniŽ en Herzegovina is deze Bosnia & Herzegovina Bradt Travel Guide. Het is een reisgids die goed is in achtergronden en cultuur, maar ook in de praktische reisinformatie voor de zelfstandige reiziger. Uiteraard wordt Sarajevo uitgebreid behandeld in deze gids, inclusief verschillende stadswandelingen door de oude stad met zijn Ottomaanse verleden. De oude brug van Mostar is ons om treurige redenen bekend. Minder bekend is dat BosniŽ-Herzegovina een land is met een rijke geschiedenis waarvan Orthodox-christelijke kloosters en Ottomaanse moskeeŽn nog te bewonderen zijn en dat aan de Adriatische kust mooie wijnroutes kunnen worden gemaakt. Bosnie-Herzegowina is ook een land met ongerepte wildernis en ideaal voor natuurliefhebbers en zoekers van actief avontuur. De Via Dinarica is een hiking trail van wereldklasse, de wilde rivieren zorgen voor white water rafting mogelijkheden. Maar ook als u wilt gaan wandelen in het Nationaal Park Sutjeska, witl skiŽn in Jahorina of Bjelasnica of naar het pelgrimsoord Medugorje wilt gaan kunt u met deze gids uit de voeten. Bradt Travel Guide Bosnia and Herzegovina, Engelstalig, (juni 2017)


reisgids, reisgidsen Bosnie, Herzegovina, travel guides, western Balkans, Sarajevo, Mostar, Adriatische, Southeastern Europe,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Bosnia Herzegovina Bradt Reisgids
  • ISBN: 9781784770181
  • Schrijver: Tim Clancy
  • Uitgever: Bradt Travel Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart