Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Borneo Lonely Planet Reisgids

€ 24,95

De Borneo reisgids van Lonely Planet richt zich in zijn geheel op het grote en tot de verbeelding sprekende eiland Borneo in de Indische Archipel. Het behoort grotendeels toe aan IndonesiŽ. Dit Indonesische deel van Borneo heet Kalimantan. Maar er is ook een deel dat aan MaleisiŽ toebehoort en dat wordt onderverdeeld in Sarawak en Sabah. Daartussenin ligt nog het kleine en zeer rijke onafhankelijke sultanaat Brunei.†Handig is dat deze Lonely Planet Borneo ook kleine hoofdstukjes besteedt aan de aanvliegsteden, de 'Gateways' Singapore, Kuala Lumpur en Jakarta.
U kunt†'Deep into the heart of Borneo', in de voetsporen van Redmond O Hanlon op de Baleh in Sarawak of die van Kees Ruys†op Kalimantan. De jungle bij Sungai Mahakam en Pegunungan Meratus liggen op Kalimantan. Op het Maleisische gedeelte zijn de toeristische mogelijkheden groter. Op Sabah, vlakbij Kota Kinabalu is het beroemde Kinabalu National Park met de te beklimmen puntige berg Mount Kinabalu. Maar er is meer. De echte natuurliefhebber gaat naar de Danum Vallei, die bovendien bekend is vanwege de Orang Oetangs. Dieper het binnenland in is er een nog echt onverstoord regenwoud. Sabah is met prachtige koraalriffen bij Pulau Sipadan een van de beste duikplekken ter wereld om te duiken en snorkelen. Kuching is de uitvalsbasis voor Sarawak. Op Sarawak kunt†u de Borneo-experience beleven door de rivier de Batang Rejang op te varen, ook wel de Amazone van Borneo genoemd. Verder zijn er nog diverse nationale parken. Heel handig is Borneo Lonely Planet, Engelstalig.†(augustus 2019)


Meer over Borneo vindt u hier: landkaarten en reisboeken Borneo

Lonely Planet zegt het: Stanley & Livingstone, de leukste winkel van Den Haag 'excellent travel bookshop' (bron Lonely Planet Western-Europe)

†reisgids, reisgidsen Borneo, Sabah, Sarawak, Maleisie, Kalimantan, Indonesie, Malaysia, Indonesia, travel guides, guide Lonely Planet Travel Guide,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Borneo Lonely Planet Reisgids
  • ISBN: 9781786574817
  • Uitgever: Lonely Planet
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart